Karóval támadta meg falubelijét a jegyző Biriben

2023. augusztus 30. 18:54

Orosz Attila korábban kérdőre vonta, hogy mégis honnan van több luxus-és sport autója.

2023. augusztus 30. 18:54

Orosz Attila a legnagyobb közösségi oldalon próbálta kérdőre vonni a szabolcsi Biri község jegyzőjét és polgármesterét, hogy mégis honnan van nekik több luxus-és sport autójuk, és ki fizette ezeket – írta meg az ATV.

A poszthoz több hozzászólás is érkezett. „Volt egy ember aki kérdezte, hogy hol lakik ez a paraszt, hová kell menni megverni.

Ekkor a jegyző úr a jegyzői hivatalát latba véve nevem, címem és még olyan dolgot is kiposztolt,

hogy milyen jogcímen lakom a házban, hogy azt örököltem és egyebek, és hogy miként lakom ott” – fogalmazott az ATV Híradónak Orosz Attila.

Orosz Attila története a jegyzőnél

A férfi ezt követően elment a hivatalba, hogy kérdőre vonja a személyes adataival visszaélő jegyzőt, akivel durva szóváltásba keveredett. „Ő akkor a középső ujját mutogatva elhajtott a hivatal irányába, amikor én utánamentem és mégegyszer kértem, hogy vegye le ezt a posztot, akkor ő támadólag lépett felém. Én ellöktem magamtól, ekkor odalépett az autójához és

a vezető oldal mögül kivett egy karót, és azzal ötször ütött rám, kettő a kezemet találta el, hármat a baloldali vesémre.

Folyamatosan azt szajkózta, hogy én egy jobbágy vagyok, takarodjak vissza a putriba, és vigyem magammal a mocskos kölykeimet is” – mesélte el a történetét Orosz Attila.

Ezt követően a férfi látleletet vetetett, és testi sértés miatt feljelentést tett a rendőrségen.

A nyitókép illusztráció. Fotó: Paul Bradbury/ Getty Images

 

 

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
legatus
2023. augusztus 31. 11:02
Kíváncsiságból rákerestem és nagyon meglepődtem az ilyen mentalitás hallatán, hogy a polgi és így jó eséllyel a jegyző is fideszes. Aki jár a végéken az tudja, hogy mi megy ott és azt is, bármilyen kognitív disszonanciát is okoz neki, hogy az ilyen vidéki kiskirályok 95% fideszes vagy a fidesz támogatta független emberke.
Mahavira
2023. augusztus 31. 11:01
Micsoda proli. Nádpálca meg deres nem volt?
faramuci
2023. augusztus 31. 09:55
Lúdas Matyi...???
Syr Wullam
2023. augusztus 31. 08:02
Karóval jöttél, nem virággal. :-)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!