Halálos katasztrófa történt az M5-ösön, egy román rendszámú kisbusz korlátnak ütközött

2023. augusztus 09. 06:09

Többen megsérültek.

2023. augusztus 09. 06:09

Halálos baleset történt az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, Kiskunfélegyháza térségében. A tragédia miatt teljes útlezárás van érvényben.

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a baleset kedden 22 óra 55 perc körül történt a sztráda 115-ös kilométerszelvényénél, ahol 

egy román rendszámú kisbusz szalagkorlátnak ütközött. 

Az elsődleges adatok szerint a balesetben egy ember a helyszínen meghalt, többen megsérültek.

A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök a forgalmat Kiskunfélegyháza felé terelik.

(MTI)

A nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ugandai Bubu
2023. augusztus 09. 11:10
Napirománozás.
cutcopy
2023. augusztus 09. 08:00
Kezdődik a román kisbuszbaleset szezon..
bunko-jobbos
2023. augusztus 09. 07:43
Romániában szomorú a közlekedési statisztika. Talán Litvánia után a legrosszabb az EE-ban. Szarul vezetnek, na. Pluszban jön hozzá, hogy arrafelé nagyon sok E rendszámú autót látok. Beülnek Spanyolországban, oszt egy menetben levezetnek hazáig. Nem csoda, hogy a 4-es, 5-ös úton ennyi a baleset.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!