Gondolom, a témára és Böjte Csabára vérszagot fogott cápaként azonnal rárontó hölgyek és urak most szépen bocsánatot kérnek

2023. augusztus 29. 18:50

Nem akarok neveket mondani.

2023. augusztus 29. 18:50
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Gondolom a témára és Böjte Csabára vérszagot fogott cápaként azonnal, minden körültekintés nélkül, zsigerből rárontó hölgyek és urak most szépen bocsánatot kérnek Csaba testvértől, a gyerekektől és a saját olvasóiktól, akiket sikerült ezúttal (is) megvezetni és felheccelni egy jó kis virtuális lincselésre nem akarok neveket mondani, de Istenemre mondom, ha nem teszik meg, azt is fogok!”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fed74
2023. augusztus 31. 08:29
Te is támogatod a pedofíliát, köcsög Kötter? Ezek szerint neked kellene bocsánatot kérned! A Böjte csuhásnak kellene bocsánatot kérni, azoktól a Gyerekektől, akik töbször szóltak ennek a darab szarnak hogy abuzálják öket, de a csuhás geci, ez ügyben nem csinált semmit! Úgy hogy maradjunk annyiban te rühes Kötter, hogy a Böjte barátodnak kellett volna bocsánatot kérni!!! Fideszes pedofil papi tanoda!!!
Sormáseszteregnye
2023. augusztus 30. 13:32
Ne finomkodjunk, mert ezek soha nem kérnek bocsánatot. Csak a szokásos gyűlölködő csapat, mint pl. Szabó T., Mérő V, Cseh K, Perintfalvi, Antoni R. Vadai Á. Tovább is van, mondjam még?
Szuperszig
2023. augusztus 30. 12:13
Igen gyorsan össze lehet szedni ezeket a férgeket, hiszen a google nem felejt. Megdöglenek azok maguktól is.
akiaki
2023. augusztus 29. 21:05
mondjon nyugodtan neveket, ráugrottak erre a fasz és pinaszagú szerencsétlen liberákok! de a szégyent nem ismerik, csak a lejáratás megy a szívükben, de ettől picsaszagúak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!