Gáspár Győző: Tanulom, hogy hogyan is működik az ország, a közigazgatás, a közpolitika

2023. augusztus 29. 08:37

A médiaszemélyiség a Tranzit apropóján osztotta meg gondolatait a nagyközönséggel.

2023. augusztus 29. 08:37

Gáspár Győző tavaly március 15-én a Békemeneten tűnt fel először jobboldali, politikai rendezvényen. Nem sokkal később belépett a Fideszbe és részt vett a párt eredményváróján is. Legutóbb a hétvégén megrendezett Tranzit fesztiválon hallgatta a közéleti, politikai vitákat.

Erről egy Instagram-posztban osztotta meg gondolatait a médiaszemélyiség. „Több mint egy éve már annak, hogy úgy döntöttem, megpróbálok úgy élni, hogy a celebkedés és a szórakoztatás mellett komolyabb ügyekkel is foglalkozhassak. Elkezdtem közügyekkel, társadalmi kérdésekkel is foglalkozni, miközben folyamatosan tanulom azt, hogy hogyan is működik az ország, a közigazgatás, a közpolitika és mindazok a közös dolgok, amelyek meghatározzák az életünket” – kezdi bejegyzését Gáspár Győző. 

Ez egyben egy értékrend, egy világnézet felvállalása is. 

Ugyanolyan alapjog, mint bármelyik másik, és ami kijár minden állampolgárnak Magyarországon - azaz nekem is”

– hangsúlyozza a showman.  

Majd így folytatja: „Ebből adódóan előre vissza kell utasítanom minden rossz szándékú híradást és médiamegjelenést, amelynek csakis az a célja, hogy engem és a felvállalt politikai közösségemet járassa le”.

Bejegyzésében a Blikknek is odaszúrt: „A Blikk fontos szereplője a hazai médiapiacnak. De ahogyan én változni próbálok, ugyanúgy törekedhetnének ők is arra, hogy némi felelősséget felvállalva változzanak ők is, és a korábbiaknál hitelesebbek legyenek, azaz, 

nem jelentetnek meg olyan tartalmat, amely valótlan, vagy amelyhez én magam nem járultam hozzá, megszegve a legalapvetőbb média-etikai elvárásokat is.

Mindez azt is jelenti, hogy amennyiben a közeljövőben a Blikkben megjelenő tartalmak egyértelműen azzal a szándékkal kerülnek velem kapcsolatosan a nyilvánosság elé, hogy engem és rajtam keresztül mások méltóságát csorbítsák, 

úgy szeretném most egyértelműen jelezni, mindezeket visszautasítom, indokolt esetben pedig bírósághoz fordulok”.

Mindezzel egy időben pedig szeretném hálásan megköszönni több ezer embernek és minden jó szándékú médiamunkásnak, hogy pozitívan szóltak a hétvégi Tranzit fesztiválról, amelyre tanulni, ismerkedni, kapcsolatokat építeni mentem el, és ahol egy nyitott, támogató környezet fogadott” – zárja bejegyzését a celeb. 

Nyitókép: Mandiner / Ficsor Márton

 

 

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik