Dézsi Csaba András nem szeretné tudni, hogy mi történt Borkai autójának hátsó ülésén

2023. augusztus 31. 13:06

„Megmondom őszintén kicsit össze is húztam magam, mert nem tudtam, hogy mi történt a hátsó ülésen” – fogalmazott a győri polgármester.

2023. augusztus 31. 13:06
Dézsi Csaba András

A GyőrPlusz Rádió műsorának vendége volt Dézsi Csaba András győri polgármester (Fidesz-KDNP). A műsorban szóba került az országos botránnyá vált 930 ezres autólízing, aminek kapcsán a polgármester azt mondta: visszaadta az autót, mert „tényleg baromi sok az a bérleti díj és felháborító” – tájékoztatott az ugytudjuk.hu.

„Ne mondjuk azt, hogy a volt polgármester nem Audi A8-assal járt gyerekek, tehát azért maradjunk az igazság talaján, nyilván én azzal az autóval jártam, amivel ő járt korábban.

Megmondom őszintén kicsit össze is húztam magam,

mert nem tudtam, hogy mi történt a hátsó ülésen” – közölte Dézsi Csaba András.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kbkb
2023. szeptember 01. 14:44
Vagy d.tak, vagy sz.tak, vagy ny.ltak. Kell még valamit mondanom, Ildikó?
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2023. augusztus 31. 22:16
Ennek is olyan szép sudár fidernyák testalkata van! 🤣🤣🤣🤣
olajfa1
2023. augusztus 31. 19:32
"nyugatiszél2023. augusztus 31. 18:48 120 kiló? 130? Miért vannak a fideszes főemberek ennyire szétcsúszva" azért dzsúdóba ne állj ki ellene... mert hamar megmutatja a " az egód és a tehetséged nagyságainak a különbségét!!!...
olajfa1
2023. augusztus 31. 19:08
FIGYI "mc-foker"! 2023. augusztus 31. 14:57! Borkai SOKKAL TÖBBET VESZ EL A SZOCI-LIBSI MARADÉKOCSKÁBÓL! mit a FIDESZ-ből!!!! Te sohasem fogod megérteni a "KERESZTÉNY-TEVÉKENYKEDŐ-CÉHES MUNKÁSOK ÉS IPAROSOK" GYŐRI VILÁGÁT!!! Sohase! Teljesen más az értékrendjük!!!! EZÉRT KIMAGASLÓ A GYŐRIEK TELJESÍTMÉNYE!!!! és ezért szinte esélytelen Borkai meg a libbant-bolsi bármelyik hülyegyerek Győrben!!! Győrben egy hülyegyerek Gelgő aki még a villamos elöl sem lép el mert akkora az egója... és olyan kicsi a tudása... az sohasem rúgott volna labdába!...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!