Rommá veri a nemzetközi politikusok mezőnyét Orbán legújabb interjújának nézettsége

2023. augusztus 31. 16:07

Már most 112 millióan tekintették meg.

2023. augusztus 31. 16:07
ORBÁN Viktor; CARLSON, Tucker

A Mandiner szerda este beszámolt róla, hogy példátlan sikert ért el Tucker Carlson, amerikai konzervatív újságíró Orbán Viktorral készített interjúja.

Az Orbán Viktorral készített interjú nézettsége jelenleg már elérte a 110 milliót. Ez azt jelenti, hogy már most sikeresen megelőzte a 107 milliós nézettséget hozó Andrew Tate-interjút, amelyet szintén Tucker készített.

Orbán ezzel a nézettséggel sokakat lekörözött, Robert F Kennedy Jr. interjúja például „mindössze 12 millió” megtekintést ért el. De még a Hunter Biden üzlettársával, Devon Archerrel készített interjúra is csupán 23 millióan voltak kíváncsiak. A rekordot továbbra is a Donald Trumppal készült interjú tartja Tucker Carlsonnál, a volt amerikai elnökre 263 millió néző volt kíváncsi.

Európai politikusokat ver Orbán

Orbán ezzel az interjúval olyan európai politikusok idei nézettségét utasítja maga mögé, mint Giorgia Meloni olasz kormányfő, Olaf Scholz német kancellár, Emmanuel Macron francia elnök vagy Ursula von der Leyen uniós bizottsági elnök.

Giorgia Meloni alig egy hónapja Tucker volt munkahelyének, a Fox Newsnak adott interjút, de csak 713 ezer nézőt érdekelt az olasz kormányfő.

Olaf Scholz német kancellár idén júliusi tagesschau-s beszélgetésére csupán 112 ezren voltak kíváncsiak, érdekesség, hogy helyettese, Robert Habeck ugyanezen a platformon 280 ezer embert ért el. Emmanuel Macron francia elnök két hónapja a CNN-nek adott interjút, de mindössze 153 ezer nézőt vonzott az anyag. De nem mozgatott meg tömegeket Ursula von der Leyen CNN-nek adott interjúja sem, amelyet csupán 126 ezren néztek meg.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

 

 

Összesen 566 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. szeptember 01. 17:03
Majdcsak észbe kapnak a többiek is. DE nem tudok elég hálás lenni a sorsnak és Istennek, hogy Orbán Viktor a miniszterelnökünk! MERT, ha Feriék lennének hatalmon, már nem is lenne országunk!
csapláros
2023. szeptember 01. 16:04
Átoperált Kiscsoportos 2023. szeptember 01. 08:51 ..."És mégis ezek a barátai:"... Hülye faszkalap: barátai a politikában a KOMCSIKNAK vannak, bazdmeg, és a csókos ajkú bandzsa buziknak, akik fajtájának ezerrel nyalod a seggét, meghasonlott, a kerítésen túlról bekiabáló disszidens lelki sérült trollként. Dörömbölj az ő ajtajukon, hogy basznád szájba az anyád, hogy miért is tartják vissza az uniós támogatásokat és miért is árulják el Júdás pénz dollármilliárdokért a magyarságot és Magyarországot. Ha csak ennyi a hatása (valuta, infláció) az árulásotoknak, akkor keményen rábasztatok: jövőre ki lesztek vágva az EP-ből és 2026-ban ÖTÖDSZÖRRE is eltaposunk benneteket mint a tetves patkányokat.
csapláros
2023. szeptember 01. 15:56
Genusnextgen 2023. szeptember 01. 08:38 ..."A kipcsak-cigány az egész világ színe előtt tett hűségnyilatkozatot putler gazdijának."... Ne markolászd már olyan hévvel a szarodat, mert ébredés után még lemosni sem tudod róla, bár a magadfajta gettólakó feka WC pucolónak, tök mindegy: neked nemcsak álmodban hivatásod a szarmarkolászás.
Szuper
2023. szeptember 01. 12:06
Orbán Viktor teljes mértékben elszigetelődött!!! Nem áll vele szóba senki és senki sem kíváncsi rá! Úgye! Vagy mégsem? Nyüszítsetek libsi, buzi, pedofik szarháziak! :-))))))))))))))))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!