„Úgy, de úgy unom ezt a kétbalkezes, ügyefogyott főpolgármestert! ” – Kubatov Gábor kiakadt

2023. július 18. 19:36

„Beállt a város. Még a legkisebb utcákban is gigadugó van” – fogalmazott a Fradi elnöke.

2023. július 18. 19:36
null

Kubatov Gábor a Facebookon osztotta meg, hogy a Karácsony Gergely vezetése alatt mekkora forgalmi dugók alakultak ki a városban. A Fradi elnöke kiemelte, hogy még a legkisebb utcákban is hatalmas kocsisorok állnak.

„Úgy, de úgy unom ezt a kétbalkezes, ügyefogyott főpolgármestert! Beállt a város. Még a legkisebb utcákban is gigadugó van…” – fogalmazott Kubatov Gábor.

***

Nyitókép: Földházi Árpád

 

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
irondome
2023. július 20. 00:14
Kedves Gábor, mindennek megvan a rendelt ideje, Talán jobb lett volna per pillanat inkább a Fradival foglalkozni (a kinti, feröeri figyelmeztető után). Mondom ezt konzervatív szavazóként (mint aki rátok szavaztam).
Theorba
2023. július 19. 21:55
Pofád lapos kis gádzsó!
kelemikes-2
2023. július 19. 19:55
a kétbalkezes, ügyefogyott - remek időzítés Kubtov Gábor!! "Ég a város, ég a ház is, nem is egy ház, hanem száz is, tűz-tűz ..." ekkora buktát!!! mindenki mondjon le!
Reszelő Aladár
2023. július 19. 12:29
Ez a célja, Budapest őgy lesz progresszív, ha kitiltja az összes autóst mindenhonnan. Hogy a burkoló meg a festő vajon villamossal hozza ki a ragasztót meg a glettet, azt meg pont leszarja, illetve nem ért hozzá. Azért vannak a helyettesei, hogy erre is keressenek egy progresszív nyugati példát. Ha nincs, akkor nem kell lakást felújítani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!