Puzsér Róbert totális tévedése

2023. július 20. 18:22

Arra próbál igazolást találni, hogy mi, magyarok csak a dicséretet vagyunk képesek elviselni.

2023. július 20. 18:22
Puzsér Róbert
Kovács Attila
Kovács Attila
PestiSrácok

„Hosszas fejtegetésében Puzsér Róbert ezúttal arra próbál igazolást találni, hogy mi, magyarok csak a dicséretet vagyunk képesek elviselni, és ha bármilyen kritikával illetnek bennünket, akkor azt már nem szoktuk tolerálni, még kevésbé jellemző ránk, hogy elgondolkodnánk rajta. Mondani sem kell, mint az általam olvasott Puzsér-írások legtöbbjében, ezúttal is Orbán Viktor az eredő, talán többször van leírva a neve, mint másik tíz emberé együttvéve…

Orbán Viktorral ezúttal éppen az a »baja« a polihisztor kritikusnak, hogy megnyilvánulásaiban rendre dicsérő jelzőket aggat saját nemzetére. Nem tudom, miért kellene egy regnáló miniszterelnöknek másként tennie, de mivel összességében ez a Puzsér-cikk mégsem elsősorban a miniszterelnökről, hanem rólunk, magyarokról szól, így ezen reflexió is erre irányul.”

Kapcsolódó vélemény

undefined

Puzsér Róbert

Index

Idézőjel

Nem Orbán Viktor tartozik a nemzethez, hanem a nemzet tartozik Orbán Viktorhoz.

Nyitókép: Koszticsák Szilárd / MTI

 

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
altercat1
2023. július 21. 17:35
Egy negyedosztályú pofazsonglőr a robi. Igyekszik a felszínen maradni, ezért lavírozik a hazudozás-botránykeltés határán, hogy képben legyen. És persze pénzért.
Gusztiapu
2023. július 21. 13:24
Ha egy népnek, nemzetnek van speciális lelki alkata, akkor a magyaroké éppen nem olyan, hogy csak a dicséretet vagyunk képesek elviselni. Például nem éltük volna túl Trianont.
anonymtalan2
2023. július 21. 09:32
"Arra próbál igazolást találni, hogy mi, magyarok csak a dicséretet vagyunk képesek elviselni."---------------Hah! Puzsér ezek szerint tükörbe nézett és billentyűzetet ragadott. Puzsér nárcisztikus és mint olyan tényleg nem viseli el a kritikát. És most eme tulajdonságát reméli másokban is felfedezni, hogy ne érezze magát aljaembernek, illetve hogy másokat is lerángasson virtuálisan a szintjére, majd magáról egy "elegáns" hazugságot mondva feléjük emelkedjen.
Homunculus
2023. július 21. 07:24
Szerintem a magyar hajlamosabb az önostorozásra mint a többi nép. Talán Puzsér nem ismeri a történelmünket, esetleg Adyt ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!