Orbán Viktor ellátogatott az MCC új erdélyi képzési központjába

2023. július 22. 20:52

A miniszterelnök a diákokkal többek között a magyar nemzeti érdekérvényesítés lehetőségeiről beszélgetett.

2023. július 22. 20:52
	Kászonjakabfalva, 2023. július 22. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő (k) szelfit készít a Mathias Corvinus Collegium (MCC) erdélyi és magyarországi diákjaival az MCC Kászonjakabfalva mellett létesített képzési központjában 2023. július 22-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Orbán Viktor miniszterelnök szombaton délután a Mathias Corvinus Collegium (MCC) Kászonjakabfalva mellett létesített képzési központjába látogatott – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A veresszéki egykori borvízház Kós Károly által 1926-ban tervezett épületének megtekintése után Orbán Viktor találkozott az MCC erdélyi és magyarországi diákjaival, akik az európai politikai sajátosságairól,

a magyar nemzeti érdekérvényesítés lehetőségeiről,

a politikusi hivatás kihívásairól, könyv- és filmélményeiről is kérdezték a kormányfőt.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bastyaelvtars
2023. július 23. 09:08
De nagyon jó nekünk! Már heti kétszer is hallgathatunk Orbánt a Kossuthon. Egyszer Viktort, egyszer Balázst. Most ez utóbbi osztotta a kötelező propagandát, pedig nyár van, vasárnap van, heverhetne részegen a konyhakövön, de nem. Beszél. Hogy a dög Büsszel el akarja rabolni a kéményen dolgozó magyar kisemberektől a rezsicsökkentést, de azt Miviktorunk nem engedi, mert ő és kormánya megvédenek minket. Hát nem kellene, drágaságaim! A hatszorosára emelt szolgáltatási díjakat kellene visszavenni, az energiaárat pedig piaci alapon vásárolni és adni, mert azok jóval alatta vannak annak, amennyiért jó Putyin elvtárssal megkötötte az üzletet Orbán és Szijjártó. A magyar emberek így járnának jól, igaz, akkor a NER nem tudná lefölözni a kurvanagy hasznot, mint eddig. Az meg miért lenne érdeke a csútinak?
Kozmosz
2023. július 23. 01:28
Géza, ha találkozunk, a pofád lesz kék.
Kozmosz
2023. július 23. 01:17
Ennek a kalapos fickónak remélem, hogy a faszában is van egy gyűrű.
Halder_1899
2023. július 22. 21:22
Hol tudom jobb oldali oldalon megnézni a kérdéseket és válaszokat a beszéd után ? Nem akarom a Telexnél, nemzeti oldalon hol lehet az egész ezen részt egyben megnézni ? előre is köszi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!