Nagy Ervin ebből a budai villából szeretné bemutatni Ózdot Rákay Philipnek (KÉPEK)

2023. július 13. 07:30

A színész „New Yorkot idéző otthona” is bekerült a 2023 legszebb magyar lakásai top öt közé.

2023. július 13. 07:30

Ahogy az a Femina cikkéből kiderült, egy ismert színészpár, Borbély Alexandra és Nagy Ervin otthona is bekerült a 2023 legszebb magyar lakásai top öt közé. A portál szerint a lista egy négytagú szakmai jelölőbizottság javaslatai alapján állt össze, amelynek többek közt a világhírű formatervező, Sebastian Herkner is a tagja volt.

„Eklektikus kőház és New Yorkot idéző kis lakás is bekerült az év legszebb otthonainak válogatásába, amelyekről négy szakember döntött, és egyben jelölt az EDIDA Év magánlakása kategória díjára. A kiválasztásnál a zsűri a bátor eklektikát kereste, és olyan lakásokat választott, amelyben az egyéni ízlés fontosabb, mint a trendek és irányzatok követése” – olvasható a cikkben.

Mint ismert, a közelmúltban Nagy Ervin Rákay Philippel keveredett több felvonásos szócsatába, ahol többek között a színész az alábbi ajánlást tette a jobboldali médiaszakértőnek:

„Meg kéne nézni Ózdot is az aranymercivel” 

– fogalmazott egyik írásában Nagy Ervin, majd hozzátette: „Szerintem ez hiányzik neki, mert akkor lehet, felfogná, milyen pofátlanság, hogy aranymerciből, lehúzott ablakkal kisercintek a 200 ezer forintot kereső tanárokra”.

A Nagy Ervin és Borbély Alexandra közös otthonáról készült fotókat ide kattintva tekinthetik meg!

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 226 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
UpSalute
2023. augusztus 30. 13:32
Mondjuk ő megdolgozott mindenért. És nem a nyelvével, mint patrióta nevű Pilip. Ez látszik az értékeléseken is. Az ő filmjei átlagban 5-7 közötti értékelést míg Pilip milliárdok elherdálásával is 10-ből 1-es produkciót tákolt csak össze.
seneca6
2023. július 16. 00:43
Vajon ervinke is olyan harsányan és dübörgően énekeli az internacionálét, mint anno a libás bajnai? ...föl föl te éhes proletár!
jooeee
2023. július 15. 18:48
Ez melyik villa, a szemlőhegyi Fleto féle? Onnan bizony lehet mutatni dolgokat, akár Ózdra vonatkoztatva is, de nem mennék annyira messzire, mert Pesten is van mit mutatni, pláne Karácsony után.
paperfellow
2023. július 15. 16:02
Ervinnek a magasfeszültség lövi be a sérót?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!