Hont András Juszt Lászlónak: Figyelj, te fasz!

2023. július 04. 13:30

Az újságíró szerint Jusztnak a helyzetről mit sem tehető gyerekeket sikerült lepincsizne.

2023. július 04. 13:30
null

Lapunk is beszámolt Juszt László Facebook-posztjáról, melyben az egykori tévés Szoboszlai Dominik átigazolása kapcsán „csak arról érdeklődött”, hogy a focista „ugye nem a sokmilliárdos felcsuti Pincsi-iskolában lett azzá, ami?”

A baloldali újságíró demagóg posztján eléggé felhúzta magát Hont András, aki „a figyelj, te fasz” felütéssel kezdte válaszát.

„Lehet a magyar akadémiai rendszert kritizálni, lehet szembeállítani Szoboszlai karrierjével, bár éppenséggel a magyar válogatottnak van még olyan tagja, aki Szoboszlaihoz hasonlóan egy percet sem játszott magyar klubban, és Szoboszlaival ellentétben nem jut el topcsapatba, sőt számtalan olyan külföldön nevelkedett játékos is létezik, aki nemhogy a válogatottba, de a profi szerződésig sem jut, viszont még olyan focista is akad, aki külföldön született, nagy nemzetközi hírű csapat juniorjaival készült, mégis magyar egyesületen keresztül jutott lehetőséghez, nemzetközi figyelemhez, és minden esélye megvan, hogy élklubhoz kerüljön” – írja az Átlátszó újságírója.

Hont azért hozzáteszi: ez még mindig nem jelenti azt, hogy a magyar utánpótlásképzés csodálatos volna, ne lennének benne obskúrus figurák.

De azt ugye vágod, hogy a helyzetről mit sem tehető, és a te frusztrációdért sem felelős gyerekeket sikerült lepincsizned?” 

– teszi fel a kérdést végül Jusztnak az újságíró.

Nyitókép: Facebook

 

 

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Abafy Alfréd
2023. augusztus 16. 13:20
Szopatják a kocát rendesen, már balról, jobbról
Fed74
2023. július 06. 12:01
Csicska Hont! Már megint bent van a fidesz fasz a szádban, törpe szarházi!
Apa1964
2023. július 06. 03:44
Gyönyörű a megszólítás "figyelj te fasz"! És ezek után fikázzuk a pankotai gizit?! Szörnyű, hogy merre tartunk...... Sőt, hol vagyunk! Ezt azért szívesen ki hagytam volna az életemből. Ahogy a bartust sem olvasom már rég óta, úgy ezt a "fasz hont"-ot sem fogom többé.
Zolotarjov
2023. július 05. 12:33
Sallai például a Puskás akadémia neveltje..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!