Heger: Viktor, elfogadhatatlan, hogy így beszélsz Szlovákiáról

2023. július 24. 19:35

A volt szlovák miniszterelnök leszögezte: „Szlovákia nem szakadár terület!”

2023. július 24. 19:35

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Románia mellett Szlovákia is bekérette a magyar nagykövetet Orbán Viktor tusnádfürdői beszéde miatt.

Mint fogalmaztak, „a külügyminisztérium Orbán Viktor magyar miniszterelnöknek »az elszakított országrészeken való munkával« kapcsolatos kijelentései miatt behívatta Magyarország nagykövetét, és magyarázatot kért tőle a magyar miniszterelnök szavaira”.

Eduard Heger egykori szlovák miniszterelnök hétfőn a Facebook-oldalán üzent Orbán Viktornak. A politikus azt írta: „Viktor, látom, eltetted a sáladat a nyárra. Hoztam neked egy sapkát! 

Szlovákia nem szakadár terület! Viktor, elfogadhatatlan, hogy így beszélsz Szlovákiáról”

 – hangsúlyozta Heger.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Eduard Heger Facebook-oldala

Összesen 155 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
urban63
2023. július 25. 13:07
Hát a mainstream-et követni kell, az ám..., akkor csak valami abban amit mondott, inognak még, majd ha találkoznak akkor ők is adnak mainstream cenzúra listát? Dübörög a szólásszabadság a demokratikus eu-ban.... Hát itt mindenki soros pincsi?!
nempolitizalok-0
2023. július 25. 12:17
Miért kellen elfogadni egy magyarnak a szlovák hazugságokat? Hol él ez a szlovák????? Ha visszatelepülne az össze magyar akiket kitelepítettek, legfeljebb egy szlovák párt lenne, az is kisebbségben.
Bodzay
2023. július 25. 10:26
A szlovák értelmezés érthető, csak a színmagyar területek elszakítására nem ad magyarázatot.
hakos
2023. július 25. 09:13
Heger, most nem Orbánnal, hanem a történelmi tényekkel vitatkozol. Attól, hogy kitaláltátok az uhor/madar megkülönböztetést, az még a tényeken nem változtat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!