Független jelöltek nyerték az önkormányzati választások előtti utolsó időközi választásokat

2023. július 09. 21:40

Három településen rendeztek vasárnap időközi választást.

2023. július 09. 21:40
null

Július 9-én tartották az önkormányzati választások előtti utolsó időközi választásokat. Az emberek három településen járulhattak most vasárnap az urnákhoz: Alsórajkon, Nagykőrösön és Oroszlányon.

Mindhárom helyen független, vagy civil jelölt győzedelmeskedett. Míg Alsórajkon Pallankiné Németh Judit 93 százalékos, magabiztos győzelemmel kerekedett felül szintén független ellenfelén, a Nagykőrösön induló Godó Katalin közel 80 szavazattal előzte meg Fideszes ellenfelét, Lukács Ádámot. Oroszlányon az Oroszlányiak Lokálpatrióta Köre Egyesület jelöltje, Baráth Domonkos Dezső szintén magabiztos győzelmet aratott egy független jelölt, a Megoldás Mozgalom és a Mi Hazánk Mozgalom jelöltje ellen.  

Nyitókép: Mandiner archív


 

 

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2023. július 10. 14:37
Sajnos ezek a független, civil vagy lokálpatrióta bőrbe bújt internácik még mindig be tudják csapni a népet..
lemez
2023. július 10. 07:43
Nincsenek civilek.Nálunk a kézműves szakkör az igen.Minden civilnek mondott gyülelezet ellenség,igy hivassák magukat ,mondta a politológus,mert saját logójuk alatt a kutyának sem kellennek.Minden ellenség civil lesz jövőre.Óvatosan a civilekkel.
mc-foker
2023. július 10. 07:09
Az elmúlt 1 év teljesítménye után nulla darab szavazat lenne reális a Fideszre, de ugye a farhátevő nyuggerek a TV2-n, M1-en és HírTV-n élnek.
benedek77
2023. július 10. 06:18
A lényeg, hogy ennyivel kevesebb helyen lophat a cigány, és a pereputtya egy darabig.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!