Elmarad a The Hollywood Vampires koncert

2023. július 18. 20:40

A zenekar nem közölte, hogy miért fújták le a rendezvényt.

2023. július 18. 20:40
Hollywood Vampires. PAUL BERGEN / ANP MAG / ANP VIA AFP

„Előre nem látható körülmények miatt a Vampires lemondja a ma esti budapesti koncertjét” – írta meg a Hollywood Vampires kedden este a Facebook-oldalán.

A koncert előtt nem sokkal mondta le a zenekar a koncertet, azt azonban nem közölték, hogy miért. „Minden jegyet teljes egészében visszatérítünk” – írták.

Nyitókép: PAUL BERGEN / ANP MAG / ANP VIA AFP

 

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
László Zoltán
2023. július 20. 16:21
Kiöregedett 60-80 éves lecsúszott drog és alkohol függők. A kutyát sem érdekli mitől lettek rosszul, biztosan nem a marha pörkölttől. Alice Cooper a poison c. számmal még elért valamit, de inkább kéne egy idősek otthonában veretnie.
Hyazinth
2023. július 19. 16:53
Szikora megfúrta, mint Vassell a vérhólyagot.
ujujuj
2023. július 19. 14:35
Igazi jó kis szupergroup, annak semmilyen előnyével, de minden hátrányával. Narkós primadonnák, fejenként kb. 30-40 évvel túl a csúcson, akik újat alkotni nem tudnak, de ahhoz még elég jó iparosok, hogy a nevükben rejlő harácsolási potenciált egy ilyen turnén kiaknázzák, Az megy ilyen koncertre, aki bekokainozott dinoszauruszt akar látni. Csak hát megvan az a veszély, hogy az lelkükben rejtőző hisztis picsa felülkerekedik az elhivatott zenészen, és olyankor lemondják a koncertet, ha nem látnak az öltözőben elég keleti kurvát vagy aranyérkúpot.
Mandiner444hu
2023. július 19. 10:26
Sátánisták
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!