Bedő Dávid a Pride-on: Nem akarok olyan országban élni, ahol „fasiszták” festik át a szivárványos padokat

2023. július 15. 19:04

A momentumos képviselő is beszédet tartott a melegfelvonuláson.

2023. július 15. 19:04

Bedő Dávid, a Momentum országgyűlési képviselője, a Sokszínű Magyarországért képviselőcsoport elnöke is beszédet tartott az idei Budapest Pride-on – írta a 24.hu

A politikus elmonda, hogy nem akar olyan országban élni, ahol egy azonos nemű pár tagjai nem foghatják meg egymás kezét az utcán, ahol könyveket fóliaznak le, mert meleg szereplő van bennük, ahonnan elköltöznek az LMBTQ barátai, hogy külföldön normális életet tudjanak élni, és ahol nem lehet szivárvány színűre festeni egy padot anélkül, hogy „fasiszták” át ne festenék.

Bedő szerint

Magyarországon vannak olyan politikai pártok és politikusok, akik kiállnak az LMBTQ emberek mellett

a kormány gyűlöletpropagandája ellen. Bedő az is bejelentette, hogy a Sokszínű Magyarországért képviselőcsoport, – amely az LMBTQ-közösségek támogatáásra jött létre – megalkotott egy nyilatkozatot, amely keretet ad a pártok és a civilszervezetek közös fellépésének.

Nyitókép: Bedő Dávid Facebook-oldala

 

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2023. szeptember 30. 11:09
A nemzeti érzelmű, a normalitást kedvelő emberek miért lennének fasiszták, te nagyon buta?
nedudgi
2023. július 18. 15:27
Ha nem akar élni akkor kösse fel magát.
Hobbi.Gilda
2023. július 18. 12:16
Aki el akar menni, arra rá kell adni a kabátot és a kezébe nyomni a bőröndjét. Szerencsés utat kívánok Szaúdi-Arábiába: 3 millió menekült befogadására alkalmas luxustábor várja a "Nem akarok olyan országban élni" jajveszékelőket.
dupree
2023. július 18. 08:59
A momentum elég széles skáláját mutatja fel az értéktelen embereknek, a ratyitól kezdve a hivatásos hazaárulókig. Az lesz a legjobb ha Csehszlovák Katalinnal kézenfogva takarodtok Amerikába, Kanadába, az nekünk már mindegy melyiket választjátok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!