Kövér nagyon helyretette Aratót és Vadait a Parlamentben: „Legyenek szívesek úgy viselkedni, ahogy egy nagycsoportos óvodástól az elvárható!” (VIDEÓ)

2023. június 13. 08:12

Elszakadt a cérna az ellenzéki politikusok alakítása kapcsán a házelnöknél.

2023. június 13. 08:12
null

Mint ahogy tegnap arról a Mandiner is beszámolt, a hétfői Országgyűlésen felszólalt Szabó Tímea és Arató Gergely is. Ennek kapcsán töltött fel a HírTV egy rövid felvételt, amin hallható és látható, ahogy Kövér László házelnök alaposan kiosztja az ellenzékieket:

„Ha nem bírnak magukkal, akkor forduljanak szakemberhez!” – szögezte le Kövér, miután mindkét balos képviselő „beóbégatott” kormánypárti képviselőtársuk felszólalásába.

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mesterséges unintelligencia
2023. június 13. 21:59
Gyurcsány után Kövér is a cigányok pártjára állt a magyarokkal szemben!
Mesterséges unintelligencia
2023. június 13. 21:58
Ötmillióra büntette Novák Elődöt Kövér László, mert „cigánybűnözőket” emlegetett a parlamentben A Mi Hazánk Mozgalom alelnöke „a Facebook önkényes tiltásait, túlhatalmát, s a kormánnyal kötött paktumjából fakadó reklámadó-mentességét” bírálta abban a felszólalásában, amely miatt az Országgyűlés házelnöke büntetett – közölte az ellenzéki párt pénteken. „Az Országgyűlés 2023. május 22-i ülésnapján Novák Előd országgyűlési képviselő interpellációja közben a roma nemzetiség és a bűnözés egyértelmű kapcsolatára utaló kifejezést használt, valamint felszólalása további részében is az érintett etnikai közösséget sértő állítást fogalmazott meg” – közölte Kövér László.
benedek77
2023. június 13. 13:16
Na a kommunista, bajszos szar is böfögött valamit a büszke csicskák nagy örömére:)
mediator01
2023. június 13. 11:44
Azért ezt egészségileg is nehéz lehet elviselnie a házelnöknek. (elnyomott indulatok, visszafojtott reakciók stb.) Egy Vadai Ágnes, egy Szabó Tímea, vagy egy Arató András szintű söpredék-értelmiségi fel tudja b..ni a vérnyomást rendesen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!