Kövér László Szabó Tímeáról: Próbálja „széttrollkodni” az Országgyűlést, „infantilis” a viselkedése

2023. június 12. 17:22

Az ellenzéki képviselő hazaárulónak nevezte a kormányt.

2023. június 12. 17:22
null

A hétfői Országgyűlés napirend előtti felszólalói között Szabó Tímea azt mondta, hazaárulás, amit a kormány tesz, mivel nemcsak Budapesten, hanem vidéken is rosszul alakul az oktatás helyzete, több vidéki településen is a felmondást fontolgatják a pedagógusok. Szerinte a kormány „elveszi a fiatalok jövőjét” az oktatásban. Hozzátette, nemcsak az okatásban, az egészségügyben és szociális területen is rossz a helyzet. Úgy véli, a kormány a gyermekeknek sem ad valódi védelmet azzal, hogy kiállnak Böjte Csaba mellett.

– állította a Párbeszéd képviselője.

A 24.hu tudósítása szerint Szabó arról is beszélt, hogy a Fidesz kormányzása során

„félművelt, felkapaszkodott szervilis sutyerákoknak adnak milliárdokat olyan filmekre, amiket senki sem néz meg”.

A felszólalásra reagált Rétvári Bence, a Belügyminisztérium államtitkára, aki szerint az ellenzék csak a szavazók fenyegetéséhez ért, amiből viszont nem kérnek a magyarok. A kormányt érintő vádakat illetően közölte, hogy a jelenlegi kormány sokkal eredményesebb minden említett területen, mint baloldali elődei. A baloldalnak fel kellene hagynia a pedagógus-béremelés akadályozásával Brüsszelben – tette hozzá. 

Kövér László házelnök sem hagyta szó nélkül az ellenzéki politikus kijelentéseit. Azt mondta:

(MTI)

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
urban63
2023. június 13. 12:51
Próba képen, csak neki és a családjának el kellene törölni a rezsi csökkenést, a 13 nyugdíjt és mindent amit a kormány biztosít számunkra, rakna vagy 5-6 migránst a lakásába, akire főzni és mosnia kell, pusztán szolidaritási alapon hátha jobb országba menne ez is...- hogy óbégatna :)) De az tényleg nem mai dolog hogy infantilis, többször tett bizonyságot róla.
pumuklik
2023. június 13. 08:27
. Pont ez a CIA/kabuli qrva beszél hazaárulásról! Jó vastag bőr lehet a rühes pofáján! ...
confitür
2023. június 13. 02:41
Az ellenzéki szavazók felelőssége,hogy elmebeteg ripacsoknak szavaznak bizalmat.
Pitypangocska
2023. június 12. 20:55
Én midig elborzadok attól a gondolattól, hogy ez a nő gyereket nevel...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!