„Semmi nem tart örökké” – ezért a graffitiért állították elő a debreceni lányokat

2023. június 28. 13:42

Az „alkotás” már majdnem kész volt, amikor egy biztonsági őr lekapcsolta a tetteseket.

2023. június 28. 13:42
null

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2023. június 26-án dél körül arról, hogy két lány összefirkált egy falat Debrecenben – olvasható a police.hu portálon. Az egyenruhások a helyszínre mentek, ahol

Mint kiderült, a lányok az iskolai évzáró után az aluljáróhoz mentek, ahol festékszóróval nekiláttak a munkához. Az „alkotás” már majdnem kész volt, amikor egy közelben lévő biztonsági őr észrevette őket és szólt a rendőröknek. A 15 éves helyi lakosokat előállították, velük szemben rongálás vétség miatt indult eljárás.

Nyitókép: police.hu

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2023. június 28. 21:28
Ennek a 3 nagyblankának, elvieg lillának, nem volt annyi esze ,hogy mondjuk a saját lakásukat fessék ki. Ja, az nincs. Hajléktalan prostik.
Rigor_mortis
2023. június 28. 20:10
Na a jobboldali rendpártiak újra kimutatták a foguk fehérjét. Egy ronda aluljárónak csak emeli a fényét egy graffiti, de rögtön jönnek a fessék le, kaparják le a tíz körmükkel stb. beszólások. Agyrém!
EX_Terminator
2023. június 28. 14:50
ti szarházi férgek vagy elviszitek a szarságaitokat a pofámból vagy meg fogtok dögleni de ezekből én soha de soha a büdös életben AZ ÉG ADTA ÉG VILÁGON SEMMIVLE NEM FOGOK FOGLALKOZNI.
Player1
2023. június 28. 14:42
Példaértékű és nevelő szándékú lenne, ha: 1.) a NEM kijelölt helyen történő graffitizést egyszerűen csak rongálásnak említenék 2.) ha 2 km sugarú körön belül található ismeretlen eredetű "firkálást" saját költségükön kellene rendbe tenniük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!