„Elment a nagy harcos!” – így búcsúzik Orbán Viktor Silvio Berlusconitól

2023. június 12. 11:30

„Nyugodj békében, barátom!” – írta a közös fotójuk mellé a magyar miniszterelnök.

2023. június 12. 11:30
null

Mint ismert, 86 éves korában elhunyt Silvio Berlusconi, aki a II. világháború utáni Olaszország leghosszabb ideig hivatalban volt miniszterelnöke volt.

A magyar miniszterelnök egy közös fotóval emlékezett meg róla. A fotóra olaszul azt írta: „riposa in pace, amico mio!” – ami magyarul annyit tesz: „nyugodj békében, barátom!”

Orbán Viktor kísérőszövegként azt is hozzátette:

A miniszterelnök vonatkozó bejegyzését alább tekinthetik meg:

***

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. június 13. 15:27
Ki küld ezután nyakkendőket a csüngőhasúnak? :)
-Zsolt-
2023. június 12. 17:44
Magyarország lopott közpénzen leggazdagabb lett embere búcsúzik Olaszország leggazdagabb emberétől, a Putyin akol másik csatagebéjétől. Milyen megható!
incze
2023. június 12. 17:11
hát ha a főmogyoró önmagát utcai harcosnak tartja, akkor a lottyadt seggű (ez az egyik lehallgatott örömlány szíves közlése) "lovag" is nagy harcos. szinte megható, ahogy ez a sok szaros senki fölmagasztalja és körbeszopkodja egymást (bár mástól mint egymástólaligha kapnak ilyesmit)
WLaci
2023. június 12. 14:39
Beteg ez a kis paraszt, ha kapna egy nyaklevest valakitől, összeszarná magát. Harcos bazmeg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!