Szeánsz

2023. május 08. 08:54

Bukott és B-kategóriás külföldi politikusok, tengerentúli botrányhősök okoskodtak, hízelegtek a házigazdának és egymásnak.

2023. május 08. 08:54
null
Rostoványi András
Rostoványi András

„Mi vagyunk a szent konzervatív zsenik, a progresszív ellenfeleink pedig gonosz idióták - ez volt a fő üzenet a hataloméhes fehér férfiak öntömjénező szeánszán, ahol azért néha nők is megszólalhattak. A független újságírók kizárásával és kidobásával megtartott kétnapos CPAC Hungary a szervezők nézőpontjából átütő siker volt. Elvégre összegyűlt a hálás közönség az önjelölt virológus-messiásának felcsapott Orbán Viktor zavaros elmélkedéseinek megtapsolására, és jöttek vendégek a miniszterelnök magasztalására is.

Apró szépséghiba, hogy az előadók névsora harmatgyenge volt. Bukott és B-kategóriás külföldi politikusok, tengerentúli botrányhősök okoskodtak, hízelegtek a házigazdának és egymásnak. Az Orbán szövetségesének tartott izraeli, olasz, lengyel és szerb vezetők egyike sem jött el, másod- harmadvonalbeli képviselők vagy háttéremberek képviselték őket. Nem baj,

legalább Donald Trump volt amerikai elnökből sikerült kipréselni egy két- és félperces monológot,

amiben dicsérte a magyar törzsfőnököt.

Orbán Viktor beszéde nem tartalmazott semmilyen új gondolatot. A Twitter tekintélyét és befolyását romba döntő Elon Musk nyomdokain sikerült felépítenie egy agymenést, amelyben laborban kitenyésztett vírushoz hasonlította az egymás iránti toleranciára és tiszteletre hívó progresszív gondolatokat.”

Nyitókép: Facebook

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2023. május 08. 20:17
Homo,elnézem a népszaros pofádat ,sztem amilyen lúzer vagy a Gétzy Getzx veri ki...
B I L
2023. május 08. 20:10
Ha ennyire nincs jelentősége akkor miért foglalkozol vele, degenerált libsi.
balbako_
2023. május 08. 18:20
A bukott B kategóriás politikusok az EP baloldalán ücsörögnek.
GrumpyGerald
2023. május 08. 15:46
"Bukott és B-kategóriás külföldi politikusok" ------ Külföldiiii...? Kizárt! Vidéki!!!!!44 Ezt a szót teccett keresni, szívesen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!