Perintfalvi üzent Trombitásnak: „Kristófka, hülyegyerek vagy te ahhoz, hogy egy valódi nő valaha is észrevegyen”

2023. május 13. 10:57

„Már várom a comming out-ot Kristófka!” – fogalamzott.

2023. május 13. 10:57
null

Perintfalvi Rita a Facebookon reagált arra a Trombitás Kristófról előkerült képre, amelyen állítása szerint a véleményvezér kart lendít.

A kép láttán Perintfalvit elöntötte a méreg, bejegyzésében arról értekezett, hogy „ő a Fidesz egyik legbutább és legtehetségtelenebb, ámbár az adóforintjainkból iszonyatos túlfizetett Megafonos megmondóembere. Hozzátette: „Most szólok: én szinte a nullából építettem fel majdnem ugyanennyit! Vagyis bocsánat nem, én azért tudtam ezt felépíteni, mert van olyan üzenetem, ami az embereket valóban érdekli. És vannak követőim, akik szeretnek és terjesztik az üzenetet, amit fontosnak éreznek. Mert lehet, hogy a Fidesz elhiszi, hogy az állandó gyűlöletkeltéssel mindig tarolhat, de valójában

„De ezt az ilyen tehetségtelen nullák ezt persze nem veszik észre. A gyalázkodás, meg a fröcsögés az megy neki, ebben a vérn*ci bayerzsolti lehetett a mestere. Meg persze a nőgyűlöltet és a homofóbiát is tőle tanulta, meg azt is, hogy az én szexuális életemről fantáziáljon nyilvánosan” – fogalmazott. 

Úgy folytatta: „Neked is üzenem kristófka, ahogy zsoltikának is meg kellett üzennem, hülyegyerek vagy te ahhoz, hogy egy valódi nő valaha is észrevegyen! Ahhoz meg főleg, hogy férfiként nézzen rád, mert végtelenül gyáva vagy! És aki ennyire gyáva, az nem férfi”.

„Most meg persze kussolsz a fotóról! Ennyire gyáva vagy? Vagy még nem kaptál engedélyt a gazdádtól arról, hogy nyilvánosan is felvállald, aki vagy?

Én pedig már várom a comming out-ot kristófka!

No, remélem a posztomra is ráugrasz majd ezerrel, ahogy szoktál és akkor végre válaszolsz is a kérdésre: te vagy a fotón és még ma is büszke vagy rá, amit akkor csináltál? Vagy esténként a szobácskád magányában tükör előtt még mindig ezt gyakorlod?” – zárta bejegyzését Perintfalvi.

***

Nyitókép: Facebook

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik