„Fake news a dollármédiában!” – A miniszterelnök sajtófőnöke közleményben reagált a vádakra

2023. május 06. 12:47

Havasi Bertalan szerint technikai hiba történt.

2023. május 06. 12:47
null

Számos baloldali sajtóorgánumban megjelent a hír, miszerint Orbán Viktor péntek reggeli rádióinterjúja során kivágtak egy részt a felvételből, amikor a következőket mondja:

„Az ukránok veszteségei a mi veszteségeink is. Az önérdekünk is azt mondatja velünk, hogy legyen a szomszédunk egy sikeres Ukrajna. (…) Ott magyarok is élnek, Ukrajna egy része az ősi magyar föld, ami most Ukrajnához tartozik, és ott őshonos közösségként léteznek a magyarok.”

Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke közleményben reagált a vádakra:

„Orbán Viktor pénteki rádióinterjúit párhuzamosan streameljük Youtube-on és Facebookon. Tegnap a jel a Youtube-on pár pillanatra megszakadt, majd magától folytatódott. Ezt mi nem érzékeltük. Így lett egy ugrás a Youtube-élőben, így a felvételen is. (A Facebookon nem, ott végig fent volt a teljes interjú.) A felvételt azóta cseréltük a Youtube csatornán, és már fent van a hiányolt rész is, újra elérhető a teljes interjú” – olvasható a közleményben.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2023. május 07. 09:18
Ameddig a másik oldalon nem lesz egy hasonló követhető karizmatikus okos nepvezeto addig csak őt tudják szapulni a másik oldal vezetőjének éljenzese helyett.. Mert ott a mostani vezető Gyurcsány se nem követhető se nem éljenezheto ..de még a környezete sem.. Így marad a rombolás..éljenzés helyett..
Odone Ricci
2023. május 06. 19:59
Előfordul TV-hiradókban is, ha netán az interjúalany többet mond, mint amit kellene és elvárnak tőle, akkor félbeszakítják demokratikusan és megy a következő híradás vagy riport.
smarton84
2023. május 06. 18:32
A fidesz már egy jó ideje fullba nyomja a kretént, de ezek a nyilvánvaló hazugságok már tényleg a választók szemen köpése.
balbako_
2023. május 06. 17:05
Ez sem jött be balosok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!