Büszkén vallotta be Gyurcsány embere: így nem segítették, hogy hozzájussunk 6 ezer milliárd forint uniós forráshoz

2023. május 16. 14:17

A DK politikusai még csak nem is titkolják, min dolgoznak Brüsszelben.

2023. május 16. 14:17
null

„Azzal, hogy a baloldal európai parlamenti képviselői a jogállamiság kérdésével és hasonló mondvacsinált indokokkal lobbiznak a hazánknak járó uniós források felfüggesztéséért, valójában egyebek mellett a pedagógusok béremelését késleltetik” – mutat rá keddi cikkében az Origo.

Dobrev árnyék-külügyminisztere így büszkélkedett

A lap írásában többek között arra is kitér: a Gyurcsány-párt „árnyék-külügyminiszterének” is hívott Rónai Sándor például az ATV-ben büszkélkedett azzal, hogy az autópálya-koncessziók ügyében az ő kezdeményezésére indult eljárás hazánkkal szemben, amitől saját bevallása szerint is a források visszatartását várták.

„Ha csak az elmúlt néhány nap eseményeit vesszük, akkor éppen az én javaslatomra, az Európai Bizottságtól, von der Leyen asszonytól kaptam egy levelet, hogy bizony, a Bizottság is vizsgálja az autópálya-koncessziót”.

– büszkélkedett Rónai.

Mutatjuk Rónai említett nyilatkozatát:

Az Origó eredeti, teljes cikke a témában ide kattintva olvasható.

 

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sün Balázs
2023. május 17. 12:45
Apa-fia beszélgetés hangzott el az ATV-ben? Nekem nagyon így tűnik!
southwind5
2023. május 16. 23:15
az már igaz, hogy lehetne egy normális ellenzék, hogy legyen egy kontroll, de az én kutyám hamarabb lesz kormányfő, mint dobrev, Bubi a neve, és egy jóképű belga juhász, mali, kedves dk jegyezzétek meg ezt a nevet BUBI
zakar zoltán béla
2023. május 16. 19:23
Helloween alkat, de hol van a lámpás?
kitiltott
2023. május 16. 19:10
Egy igazi büszke troll.. Vajon melyik Nick alatt bujkálhat itt a mandin..?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!