Üzent a börtönből Lagzi Lajcsi: Szigorúak vele a BV munkatársai

2023. május 09. 15:30

Ügyvédje a napokban járt a zenésznél.

2023. május 09. 15:30
null

Először találkozott védencével bevonulása óta Csontos Zsolt, Galambos Lajos ügyvédje, aki arról számolt be, hogy a zenész bár lelkileg erős, fizikailag sokkal rosszabb állapotban van, mint mikor bevonult. Lagzi Lajcsinak azután kellett a baracskai börtönbe mennie, hogy letöltse 3,5 éves börtönbüntetését, amit víz-, gáz és áramlopás miatt szabtak ki rá.

A Blikk megemlíti, hogy az ügyvéd eddig csak telefonon tudott beszélni a zenésszel, hiszen Galambost át kellett szállítani a brettyóújfalui börtönkórházba, hogy ott kivizsgálják. Csontos Zsolt elmondta, mostanra visszaszállították Baracskára, ahol már be is illeszkedett. 

 

– jelezte a védő, akinek Lajcsi elmondta azt is, hogy a büntetésvégrehajtási intézet emberei szigorúak vele is, mint mindenki mással, de emellett korrektek és igazságosak, egyelőre semmilyen atrocitás vagy sérelem nem érte bent a zenészt.

Kiderült továbbá, hogy Galambos Lajos hetente ötven percet beszélhet a családtagjaival. A zenész havonta kétszer vásárolhat magának a börtön kisboltjában, a BV-számlájára feltöltött pénzt költheti el. Lagzi Lajcsi egyszer volt a boltban eddig, nincs étvágya. Az ételekhez sem nagyon nyúl, amit napi háromszor kap. 

Nyitókép: Képernyőmentés

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VeJoLa
2023. május 10. 10:42
Hát bizony még RTL-iában se mindenkinek szabad büntetlenül áramot meg miegymást lopni, aki ezt nem tudja, azt megtanítják "bötönbe trombitálni"!
kozmosz
2023. május 10. 00:21
Teljesen olyan pofa, mint Sylvester Stallone.
még fokozza
2023. május 09. 22:02
A börtön ablakába Soha nem süt be a nap Az évek tova szállnak Mint egy múló pillanat Ragyogón süt a nap És szikrázik a fény Csak a szívem szomorú Ha rád gondolok én. Szeretlek én.
Sámson
2023. május 09. 20:50
Lajcsi művész úr kezdjen el dolgozni a börtönben, és addig ne szabadulhasson, amíg vissza nem fizeti az ellopott 52 millió Forintot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!