Amerika budapesti nagykövetsége is megemlékezett a homofóbia elleni világnapról

2023. május 17. 22:17

„Az Egyesült Államok azon dolgozik, hogy olyan világot építsünk, amelyben nincs helye sem a diszkriminációnak, sem az agressziónak” – írták.

2023. május 17. 22:17
null

A homofóbia elleni világnapra emlékezett meg az Egyesült Államok budapesti nagykövetsége. „Ma – és minden egyes napon – az Egyesült Államok azon dolgozik, hogy olyan világot építsünk, amelyben nincs helye sem a diszkriminációnak, sem az agressziónak, és amelyben mindenki – beleértve az LGBTQI+ embereket – méltóságban és az emberi jogaik tiszteletben tartása mellett élhet” – jelent meg a nagykövetség Facebook-oldalán.

A mai napon Brüsszel is a homofóbia elleni világnapra hívta fel a figyelmet.

***

Nyitókép: Pixabay

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
petike21
2023. május 18. 10:20
Hát ez röhej. Amerika történelme semmi másról nem szól mint az agresszióról és a diszkriminációról.
irondome
2023. május 18. 09:28
USA administration is the SHAME OF THE WORLD!!! Your founding fathers would spit on you if they were alive! (Az USA vezetés a világ szégyene! Alapító atyáitok leköpnének titeket, ha még élnének!)
jostothu
2023. május 18. 09:16
Micsoda álságos farizeus szöveg. Hogy nem szakad rá az ég erre az elfajzott biboldóra!
Obsitos Technikus
2023. május 18. 09:05
Na tessék. A szerkesztőségi diszlájkosztó buzi is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!