Orbán Viktor az Apollo Tyres vezetőségével tárgyalt

2023. május 10. 21:00

„Nagy terveink vannak!” – írta a találkozó kapcsán a miniszterelnök közösségi oldalán.

2023. május 10. 21:00
null

Orbán Viktor miniszterelnök szerdán munkavacsorán fogadta az Apollo Tyres indiai gumiabroncsgyártó óriásvállalat igazgatótanácsát a Karmelita kolostorban – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A cégóriás igazgatótanácsának tagjai meglátogatták a vállalat Gyöngyöshalászban működő gumiabroncsgyárát is.

A miniszterelnök és a vállalatvezetés értékelése szerint az Apollo Tyres magyarországi tevékenységének megkezdése óta eltelt hat évben

kivételesen szoros együttműködés és jó viszony jellemezte a cég és a magyar kormányzat kapcsolatát.

Az Apollo Magyarország egy indiai-magyar sikertörténet, amelynek különösen erős üzenete van 2023-ban, hiszen idén ünnepeljük India és Magyarország diplomáciai kapcsolatfelvételének 75. évfordulóját - hangzott el a találkozón, melyen részt vett a kormány több tagja: Szijjártó Péter, Varga Mihály, Lázár János és Csák János miniszterek, Orbán Balázs politikai igazgató valamint a kabinet több kormánybiztosa és államtitkára is.

(MTI)

Orbán Viktor bejegyzését a találkozóról alább tekintheti meg:

(MTI)

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala
 

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
-Zsolt-
2023. május 11. 01:51
Már nem csak Németország és a nyugat, de Kína és India futószalagüzeme, sweatshop-ja is leszünk, mert már ott is több bért kérnek a melósok, és jobb munkakörülményeket. Hamarosan Moldovának is mi fonjuk a kosarat és vájjuk a teknőt. 🤣🤣🤣
-Zsolt-
2023. május 11. 00:30
Csak nincs valahol Lölőnek vagy Ráhelkééknek kiaknázatlanul egy kaucsuk erdejük? 🤣🤣🤣
letsgobrandon
2023. május 10. 22:56
moslékvilágban abból élnek a LIBSI patkányok , hogy : LENÉZIK A DOLGOZÓ EMBEREKET
komment2010
2023. május 10. 22:39
Változnak az idők: kopik a memória, meg az álláspont is. Ellenzékből még népszavazási kezdeményezéssel elgáncsolták a gyárat. Kormányon mégis megépült, most meg már "nagy terveink vannak".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!