Szijjártó: A mainstream ki nem állhatja Donald Trumpot

2023. április 05. 18:49

„Ezért mi sok sikert, kitartást kívánunk az elnök úrnak” – mondta.

2023. április 05. 18:49
null

Szijjártó Péter a Donald Trumppal szembeni vádemeléssel kapcsolatosan azt emelte ki újságírói kérdésre reagálva, hogy az előző amerikai elnök hivatali ideje alatt voltak „a legjobb színben, legjobb bőrben” a két ország közötti kapcsolatok.

„Az látszik, hogy a mainstream, s legyen az a politikai, legyen az az igazságszolgáltatási világ, legyen az a média, ki nem állhatja Donald Trumpot” – jelentette ki.

és semmibe veszi a népakaratot ebből a szempontból” – vélekedett.

„Ezért mi sok sikert, kitartást kívánunk az elnök úrnak, és őszintén reméljük, hogy a magyar-amerikai politikai kapcsolatok ismét lesznek abban a formában, mint egyszer már voltak” – mondta.

***

***

Nyitókép: Szijjártó Péter Facebook-oldala

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LancelotDuLac
2023. április 07. 12:56
"Szijjártó: A mainstream ki nem állhatja Donald Trumpot" XDDDD Nem csak a mainstream, én se!
felcsutfan
2023. április 05. 21:10
60-is IQ felett bárkinek világos, hogy a répafejűnek harangoztak. Ha nem ezért sittelik le (amire azért van esély, mert a volt ügyvédje és mások is énekeltek), akkor is van még függőben 2-3 ennél súlyosabb ügye. Hogy ezek után miért kell a magyar kormány különféle végtagjainak 3 naponta verbálisan kinyalni a seggét, az nem teljesen világos a számomra.
MR.Smith
2023. április 05. 19:48
Holnap Présember megint tüntikézni fog egy jót ezen nyilatkozat ellen.
kitiltott
2023. április 05. 19:32
Hajrá Trump elnök úr.. Fél Magyarország szorít önért ..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!