Videófelvétel: a rendőr könnygázáért nyúlt a Momentum képviselője

2023. április 26. 19:49

Hajnal Miklósnak nem tetszett, hogy a rendőrök önvédelmi eszközt vetettek be.

2023. április 26. 19:49
null

A hétfő esti tüntetésen a HírTV operatőre felvette, amint Hajnal Miklós a rendőr kezében lévő könnygázsspray irányába nyúl hirtelen, mintha ki akarná venni a kezéből. Az eset előtt közvetlen a tüntetők egy csoportja a rendőröket lökdöste, a rendőrség tájékoztatása szerint a fellépésük szakszerű volt.

A Karmelita kolostornál akkor vált igazán erőszakossá a demonstráció, miután a Hajnal Miklós, Hadházy Ákos, Gelencsér Ferenc és Tompos Márton újra megpróbált kordont bontani. 

Ezután a tömeg tolni kezdte őket, majd néhány perces dulakodás alakult ki a rendőrök és a tüntetők között. 

Az egyik tüntető még egy rendőrnővel szemben is agresszívan lépett fel, majd az első fújás után Hajnal Miklós, a Momentum politikusa megpróbálta elvenni a készenléti rendőrtől a kényszerítő eszközt.

Nyitókép: HÍRTV

Összesen 179 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. április 27. 17:32
..mintha..ez nem sok..max a birkáknak..
KBA98
2023. április 27. 17:29
Minden be kel börtönözni, és kényszermunkára ítélni! A vezetőiket főbe kell lőni!
Andilla
2023. április 27. 12:47
Nem követem már ezeket a tüncikéket, de mi is lett Eroller-mosó Bandi füstbombás perével?
Krupp Skya
2023. április 27. 11:10
Én lelőttem volna aztán Halynau szobrot állítottam volna neki, mint Apró Antal Nagy Imrének kár hogy Tömeggyilkos tér nincs Árnyék Klára biztos elnevezné Apró tömeggyilkos nagyapóról. Gyurcsány meg az Albertfalvai kitérőt Viszkitérőnek nevezné át. Ezért hálás dolog ha a családban van tömeggyilkos, van kire szavazni az ÁVH-nak és van Gyurcsánynak mire innia.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!