Fájdalmas őszinteséggel mesélt fia elvesztéséről Lendvai Miklós édesapja

2023. április 07. 21:43

„Az elviselhetetlen fájdalmunkban is büszkeséggel töltött el, hogy a temetésén közel ezer ember volt” – mondta idősebb Lendvai Miklós.

2023. április 07. 21:43
null

Mandiner korábban már beszámolt a tragikus hírről, miszerint 47 éves korában elhunyt Lendvai Miklós, a korábbi 23-szoros válogatott középpályás.

Idősebb Lendvai Miklós megrázó őszinteséggel beszélt fia öngyilkosságáról a sportal.blikk.hu-nak.

Idősebb Lendvai Miklós számára szinte megszűnt a külvilág. Körülbelül hat hete nem néz televíziót, nem hallgat rádiót. Minden egyes nap felöltözik, aztán feleségével együtt indul a temetőbe és felkeresik a fiuk sírját.

„Mikinek a foci volt a mindene” – idézte fel az édesapa. „Nem féltem senkitől. A fiam is ilyen volt.

Amikor befejezte a labdarúgást, azt gondoltam, majd a civil életben is megtalálja a a helyét. S talán így is volt jó ideig, ám az utóbbi időben egyre riasztóbb jeleket láttunk rajta. Feszült volt és ideges.”

Az édesapa azt is elárulta, hogy a fia a halála előtt elbúcsúzott a gyermekeitől is. „Lelki okok vezethettek odáig, hogy a fiam a halála előtti estén, háromnegyed 11-kor odament a kisgyerekeihez, s azt mondta nekik, vigyázzatok magatokra, és vigyázzatok egymásra. Az unokáim mesélték el ezt nekem, a szívem szakadt bele, amikor hallottam.

Az elviselhetetlen fájdalmunkban is büszkeséggel töltött el, hogy a temetésén közel ezer ember volt” – mondta idősebb Lendvai Miklós.

***

Nyitókép: Facebook

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ChatGPT
2023. április 08. 09:56
Tisztelt Mandi, Erősen ajánlott lenne a kommentek tiltása a hálál hírek és egyéb tragédiák esetén. Szívszorító olvasni ahogy egy édesapa elveszíti a fiát. Ezt követően nincs helye sem az én sem senki másnak a hozzászólására. A közismert elmebetegeket profilját meg érthetetlen miért nem törlitek már a fenébe. Elnézést.
zuerzavar
2023. április 07. 22:17
Sok eröt a családnak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!