Iványi Gábor egy német lapnak: Orbán visszahozott mindent, ami rossz volt az eltelt 100 évben

2023. április 22. 09:52

A Frankfurter Rundschau közölte a lelkész mondanivalóját.

2023. április 22. 09:52
null

Iványi Gábor több dolgot is említett Magyarország kapcsán – írta meg a Frankfurter Rundschau.

A lelkész állítása szerint

Orbán Viktor folyamatosan csal, és csak úgy tesz, mintha eleget tenne az Unió követelésének.

„Ezzel szemben még akkor is hazudik, ha kérdez. Visszahozott mindent, ami rossz volt az eltelt 100 évben” – nyilatkozta Iványi.

Iványit saját bevallása szerint sokan szeretik a hátrányos helyzetűek iránti odaadása miatt, mégis a kormány őt meg akarja félemlíteni.

***

Nyitókép: MTI/Kovács Attila

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Janika50
2023. április 23. 14:44
A magyar közmondások álltalában találók. Idézek keveset: " Ki mint él, úgy itél. Madarat tolláról, embert barátjáról. Betyárból lesz a jó pandúr. Kinek nem inge, nem veszi magára. Rossz szomszédság török átok" és még megszámlálhatatlanul sok velős igazság. Ez a sok mocsok ingyenélő, parazita, örülhetne, hogy eltertjuk. Tobzódnak a javakban, úgy, hogy életükben semmit nem csináltak, csak ugattak, kritizáltak, elégedetlenkedtek, hazát árultak. És semmi nem elég nekik. De ha önkrizikát gyakorlunk, be kell lássuk, mi, én tehetünk, tehatek róla. A 90- es évek, meg a korábbiak megbocsájtásával. Az MDF kormány megalakulása után a sok ávos, pufajkás mocsadék kussolt és csomagolt. Csak nem sok helyre mehettek. Cuba, Észak-Kórea, meg egy két hassonló. Eltelt egy fél év, látták, semmi bajuk sem lett, letették a munkásőr, ifjugárdista uniformist, a vörös nyakkendőt szinesre cserélték és elkezdtek dörgölőzni nyugatra. Mára ez lett belőle.
Takagi
2023. április 22. 17:29
Na még ez egy undorító csaló.
Phm045
2023. április 22. 17:27
Bizony bizony ezentúl nem lehet következmények nélkül gyerekeket abuzálni............ Szarhalmaz
njohn
2023. április 22. 17:09
A MINDESZARIZMUS igazi prédikátora. És még a balgák ezt az embert akarták köztársaségi elnöknek....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!