„Indul a banzáj!” – Orbán Viktor is húsvétozik már (VIDEÓ)

2023. április 07. 09:30

„Húsvétra fel!”

2023. április 07. 09:30
null

Orbán Viktor miniszterelnök is megosztott a Facebook-oldalán a húsvétolásáról egy képet. Mint írta, „indul a banzáj!”, valamint „húsvétra fel!”.

Nem sokkal később megosztott egy rövid videót a Facebook-oldalán. A videó tanúsága szerint Johannával és Fülöppel (két kisunikájával) ellátogatott a felcsúti pékhez, ahol megtekintették, hogy hogyan készülnek a pékfinomságok, valamint vittek egy kis friss kalácsot is. 

Áldott húsvéti ünnepeket minden olvasónknak!

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Összesen 161 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2023. április 08. 09:51
Nem volna itt egy hang se, ugye, a fejletthaladótól, ha Orbán Viktor szoknyában lenne.
FAdamus
2023. április 08. 09:47
Micsoda HVG kommentszekciót hoztak létre a degeneráltak itt.
Lajoss
2023. április 08. 07:49
Jéé,pont ez a pékség kapott nem olyan rég 200 milliós állami támogatást..kicsi a világ..vagy Felcsút?
bagira
2023. április 08. 00:18
Irigy kommunisták , gurulódolláros brüsszeli árnyékban bujkálók tették zsebre a külföldről érkező milliárdokat másik ugyan annyi milliárdokat a kormány kampányra küldött kérjetek tőlük . Jelentkezzen már az aki egy fillért kapott belőle . Dkhoz menjetek tele milliárdokkal , miért nem kaptok belőle , kérdezzétek tőlük hol a pénz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!