Helyettes államtitkárt cserélt a külügynél Orbán Viktor

2023. április 25. 06:18

A csere okára nem tért ki a hivatalos tájékoztató – írta meg a 24.hu a Magyar Közlöny alapján.

2023. április 25. 06:18
null

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter javaslatára Orbán Viktor felmentette tisztségéből Semperger Imrét, a tárca helyettes államtitkárát, egyben április 25-ei hatállyal B. Tóth Enikőt  nevezte ki a posztra – írta meg a 24.hu a Magyar Közlöny alapján.

A csere okára nem tért ki a tájékoztató.

Nyitókép: Facebook

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. április 25. 14:56
Az egész kibaszott bemtéri bagázst el kellene hajtani a fenébe, ártópetistől. Az eltelt években a viszontválasz, per, megtorlás nélküli sorozatos és tömeges magyarfikázás, hazudozás, sértgetés beteg divattá vált a világban, nem utolsó sorban az antimagyar, tehetetlen külügy és titkosszolgalatok balfaszsága, lustasága, aknamunkája miatt. Ez gusztustalan és tarthatatlan!
Osztap Bender
2023. április 25. 08:32
Rájöttek külügyéréknél, hogy nővel mégiscsak jobb a dolog?
szodabár
2023. április 25. 08:04
Tök mindegy. A fidesz személyzeti politikája egy rakás szar. Vezetői szinten hemzsegnek a büdös kommunisták. Biztosan lojálisak, hogyne
syphax
2023. április 25. 07:56
TÚL KÖVÉR VÓÓÓT', OSZT' SOKAT SZUSZUGOTT EZ SEMPERGER...AMI A DIPLÓ-MÁCIJÁBA ELŐNYTELEN. ODA SKATULYÁBÓL KIHÚZOTT SNÁJDIG FIJÚÚK MÖG LYÁNYOK KÖLLENEK...AKIKEN NYAKKENDŐ MEG KISKOSZTÜM VAN RAJTOK MÁÁÁN AKKÓ' IS, AMIKÓ KIBÚJNAK A 'ZANNYUK.......MONGYUK IGY: "HASÁBÓÓÓ'".....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!