Gy. Németh Erzsébettel üzenget Gyurcsány Ferenc Karácsonynak – állítja a Városháza-botrány kulcsfigurája

2023. április 03. 10:30

A Magyar Nemzet által ismertetett leirat szerint semmit nem csinálnak Karácsony Gergely helyettesei, de a főpolgármester sem a munka megszállottja.

2023. április 03. 10:30
null

Lesújtó véleményt fogalmazott meg a baloldali főpolgármester-helyettesekről Gansperger Gyula, a Városháza-botrány kulcsfigurája – írta a Magyar Nemzet, a birtokukba került hangfelvételek alapján. A felvétel annak a közel tízórányi hanganyagnak a része, amelyet Anonymus vágatlan formában juttatott el a hatóságokhoz, és a Városháza-ügy nyomozati anyagát képezi.

Gansperger egyebek mellett arról beszélt, hogy 

Karácsony Gergely négy helyettese közül három nem csinál semmit, sőt gyakorlatilag maga a főpolgármester sem végez érdemi városvezetői tevékenységet. 

A cikk emlékeztet, hogy mióta Karácsony 2019-ben elnyerte mandátumát, nem igazán foglalkoztatták a főváros ügyei, a főpolgármesterséget csak ugródeszkának próbálta felhasználni az országos politika felé. Ennek jele volt szerinte az is, hogy 2021 nyarától kezdve több hónapig leginkább a miniszterelnök-jelölti kampánya támogatására beindított 99 Mozgalom, valamint a podcast-sorozata kapcsán hallatott csak magáról. 

Az is köztudott volt az önkormányzati ciklus kezdete óta, hogy a Karácsony vezette Városháza fontosabb pozícióit a Gyurcsány-korszak embereivel töltötték fel, s a főpolgármester-helyettesek között DK-s mellett van momentumos és szocialista is – írja a Magyar Nemzet.

A lap által közzétett hangfelvétel-részleteken Gansperger nem rejti véka alá a véleményét.

– mondta beszélgetőpartnerének a Városháza-gate kulcsfigurája, aki a főpolgármesterről is elmondta a véleményét.

– sorolta Gansperger.

A cikk végigveszi Karácsony helyetteseit, akik közül a DK-s Gy. Németh Erzsébet leginkább azzal került a hírekbe, hogy a covid-járvány kitörését követő hetekben a Pesti úti, fővárosi fenntartású idősotthonban feltűnően nagy számban haltak meg a gondozottak, amelynek során vizsgálat is indult.

A korábban a hírekbe leginkább egy luxusnyaralásával bekerülő MSZP-s Tüttő Kata sem a fővárossal van elfoglalva, hiszen szinte biztos, hogy ő vezeti majd pártja EP-listáját. Végül ott a Momentumos Kerpel-Fronius Gábotr, akiről Gansperger még a többieknél és lesújtóbb véleményt fogalmazott meg:

A Magyar Nemzet emlékeztet arra is, a Városháza-gate ügyben továbbra is a folyik a nyomozás

Nyitókép: Tüttő Kata, Karácsony Gergely, Gy. Németh Erzsébet (Fotó: MTI/Mónus Márton) 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nabakker
2023. április 04. 10:10
A képen látható 3 nő Budapest "csúcsa".
tetx
2023. április 03. 16:15
Kártékony Geliről eddig is teljesen nyilvánvaló volt, hogy életében nem dolgozott és nem is most kezdi el.
CirmoS
2023. április 03. 15:53
Az a durva, hogy Ganspergernek IGAZA VAN! Sajnos el kell ezt ismerni. Úgy, hogy egyébként Gansperger is menjen a p...a! Ennek a tolvaj városházi csürhének az első pillanattól kezdve csak a lopásra kellett ez az egész történet, hol érdekli ezeket holmi városvezetés vagy bármi?! 2010 óta végük volt, kellett már valami ahonnan tudnak lopni, meg a bukott, régen lejárt szavatosságú haveroknak akartak havi bevételt biztosítani, - kamuállásokban! Ennyi! Aki ezektől bármi normális dolgot várt az vagy nagyon tájékozatlan vagy nagyon naív! Kaligeli és csürhéje tökéletes példa, hogy miért nem szabad ezeket soha visszaengedni a hatalomba! Egyébként vidéken is rohad minden, teljes pusztulat van ahol ezek regnálnak!
Almassy
2023. április 03. 15:36
Már az önkormányzati választások után lehetett látni, hogy a kiéhezett sereg ráveti magát a kasszára. Pozíciók, visszaosztás, zsarolás... komcsik és unokáik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!