Dopeman: Gyurcsány nagyobb gengszter, mint a Gambinók, Vágó: Nem értem

2023. április 22. 07:05

Egy tetoválás miatt szólt be az exkvízprofesszor a rappernek, aki nem hagyta annyiban a dolgot.

2023. április 22. 07:05
null

Gondolom figyelmeztetlek, hogy akivel együtt dolgozol, az 2006-ban tett egy terhelőt, azt még mindig újítani tud. Ő aztán nagyobb gengszter, mint a Gambinók” – válaszolta Dopeman Vágó Istvánnak, miután az exkvízprofesszor szóvá tette, hogy

a rapper az amerikai olasz maffia neveivel ellátott tetoválásban ült be az ATV egyik műsorába.

A választ bejátszották a pénteki DKTV adásában is, ahol Vágó nem értette ( vagy nem akarta érteni), hogy mire is utalt Dopeman: a költségvetés meghamisítására a 2006-os választások előtt, és a hazug kampányra.

Gyerekek, egy szót nem értek” – tettette az exkvízprofesszor. Az én kérdésemre azt válaszolta, hogy Gyurcsány. „Ez nem összeveszés, ez a süketek párbeszéde” – tette hozzá Vágó.

Később kiderült: a DK-s önkormányzati képviselőnek nem is a tetoválás, ( amelyet Dopeman még az antiorbánista korszakában varrathatott magára) sokkal inkább az fájhatott, hogy a rapper a kormánypárti oldalon vett részt az ATV egyik új vitaműsorában, Jeszenszky Zsolt oldalán.

Vágó elárulta: őt is hívták a műsorba, a másik oldalra, de „nem volt kedve menni”.

Nem tudom, hogy az ATV ezt miért csinálja” – értetlenkedett végül Vágó.

Az idézett rész az alábbi videóban, az utolsó blokkban látható.

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Julius68
2023. április 23. 22:18
DKTV Retardált gittegylet !
Saksafar
2023. április 23. 20:07
A Pifta az nagyon okos. Pl. nem szarja le a vécé deszkát és evés közben megtalálja a száját. Tehát ügyes is.
Nem liberális
2023. április 23. 15:31
En a fizeteseket teljesitmeny orientaltnak tennem. Akinek valami jo otlete van magyarorszag elorehaladas erdekeben, az kapjon tobb penzt. Akinek nincs, az kapjon minimal bert. Mindjart maskepp nezne ki az elet.
states
2023. április 23. 02:34
Ezzel, hogy Feriklári felzabálta az ellenzéket, az is eldőlt, hogy a baloldal a büdös életben nem nyer választást Magyarországon. Nem valami fatális véletlenek miatt jönnek a kétharmadok sorozatban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!