Közös kapálásra és kordonbotásra hívta a 80 éves Fónagy Jánost Hajnal Miklós (VIDEÓ)

2023. április 11. 20:15

Mint kiderült, a Momentum képviselője még sohasem kapált életében.

2023. április 11. 20:15
null

A Pesti Srácok riportere, Szalai Szilárd kedden azt a kérdést tette fel Hajnal Miklósnak, hogy a Momentum országgyűlési képviselőjének, hogy „gondolkodtak-e Fónagy János javaslatán”.

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, mintegy két héttel ezelőtt a fideszes honatya azt javasolta az ellenzéki párt vezetőjének, Gelencsér Ferencnek a Karmelitánál, hogy kordonbontás helyett

Erre a kijelentésre reagált kedden úgy Hajnal, hogy „menjünk (kapálni) közösen, és kordont bontani közösen”.

A helyszínen ott tartózkodott Bohár Dániel, a Megafon munkatársa is, aki ezután azt kérdezte a képviselőtől, hogy „kapált-e már valaha életében”. Erre Hajnal azt felelte, hogy

A villáminterjúról készült felvételt ITT tekinthetik meg.

***

 

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. április 12. 08:03
Én nyugdíjba küldeném ezt a vén szarost..
Kala pál
2023. április 12. 04:39
A szőke herceg esetleg hercegnő baráti farok melegítésen:https://pestisracok.hu/wp-content/uploads/2018/05/fegy%C5%91r-hajnal-instagram.jpg?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_202103 Jelentős súlygyarapodáson esett át a szőke herceg(nő?), maradjunk a mezőgazdaságnál: a kacsa is akkor hízik ha tömik!
DoomGuy
2023. április 12. 00:30
Kordonbo'tásra nem... hogy a bölcsész igénytelen kurva anyját.
artojan
2023. április 11. 23:32
Ez a kis anarchista --mint a társai általában--az óvodában ,a homokozóban abban lelte örömét ,hogy a mások által épített váracskát összetaposta.Ne csodálkozzunk ,hogy homokos lett !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!