Jámbor Andrásnak meggyűlt a baja a helyesírással

2023. március 31. 11:09

Úgy tűnik, nem ismeri a különbséget az „új” és „ujj” szavak között.

2023. március 31. 11:09
null

Jámbor András egy Facebook-posztban a Hír TV-nek akart odaszúrni, ám egy baki csúszott a bejegyzésébe, a honatyának egész pontosan a helyesírással gyűlt meg a baja:

Valószínűleg a kifejezés, amit – az egyébként egykor médiában dolgozó – Jámbor András keresett, a „kisujjeltartó”. 

Nyitókép: Mandiner/Mártai Dávid

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mintaszkitap
2023. április 01. 10:00
Ha ez lenne vele a legnagyobb gond.......
machet
2023. március 31. 20:01
Csak rá kell nézni erre a tátottszájúra.
Lajoss
2023. március 31. 16:57
Nekem az álamfő jobban bejött..:)
bunko_jobbos
2023. március 31. 16:43
Többször elmondtam már, hogy ez a helyesírás nagyobb probléma, mint amilyennek látszik. Ezek az emberek egyszerűen nem értenek semmihez, soha nem erőltették meg magukat. Ezért nem értenek a helyesíráshoz sem. És ha kormányra kerülnének, akkor ezt folytatnák, azaz rábíznák a kormányzást azokra, akiket Gyuri bácsi küld nekik, ők meg mennének kefélni/kokózni/zabálni stb. Ezért durva ez a tudáshiány, mert megmutatja, hogy milyenek valójában. Csak gondoljunk bele, hogy Viktor mennyi könyvet olvas el évente. Ezek szerintem semennyit. Tájékozatlanok a világot illetően, és csak annyit tudnak, hogy kiszolgálják a gazdit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!