Besasolt a Fradi-sashoz a miniszterelnök (VIDEÓ)

2023. március 17. 08:02

A Fradi kabalájával biztatja a csapatot a kormányfő.

2023. március 17. 08:02
null

Orbán Viktor is kilátogatott a Ferencváros-Bayer Leverkusen Európa-liga-nyolcaddöntőre, ahol a klub sas-kabalájával is találkozott. Az erről készült felvételt a Facebook-oldalán osztotta meg a miniszterelnök, mutatjuk:

Orbán Viktor: Mindenki szurkoljon! (FOTÓ)

A Fradi kabalájával biztatja a csapatot a miniszterelnök.

Nyitókép: Facebook-képernyőkép

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. március 17. 18:49
A niggereket elverték a niggerek. Nagy ügy. Leszarom. Nem lesz nekik banán.
Lajoss
2023. március 17. 14:44
Szerencsét hozott a csüngőhasú..:)
gyaloggos
2023. március 17. 13:44
S LÁTNI kell azt is, hogy ma már ISZONYATOS PÉNZEK vannak a fociban. MAGYAR klubok nem tudják felvenni a versenyt az ANGOL, SPANYOL, NÉMET, OLASZ, FRANCIA klubokkal. EGY -egy játékos többe kerül, mint a FRADI egész éves költségvetése. A HORVÁTOK is leszakadnak. A DINAMO ZAGREB költségvetése is többszöröse a FRADIÉNAK, DE MÁR ők sem tudnak olyan eredményeket elérni, mint korábban.
gyaloggos
2023. március 17. 12:35
HÁT, a SAS ELSZÁLLT! A FRADINAK ELISMERÉS persze azért a teljesítményéért, amit az eddigiekben mutattak a nemzetközi kupákban, SEMMI meglepetés, VÁRHATÓ volt, hogy a FRADI már nem megyen tovább. ÉPÍTKEZNI, FEJLŐDNI, mert az utóbbi időben nagyon nem ment a játék a bajnokságban sem. A PUSKÁS elleni első félidő SIRALMAS volt a FRADI szempontjából. DE HAJRÁ FRADI!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!