Így köszöntötték a hölgyeket nőnap alkalmából a tűzoltók (KÉPEK, VIDEÓ)

2023. március 08. 19:36

A debreceni lánglovagok még a süteménykészítés rejtelmeiben is elmerültek.

2023. március 08. 19:36
null

Őszinte és kedves szavakkal köszöntötték a tűzoltók nőnap alkalmából a hölgyeket. A felütésben úgy fogalmaztak: „Kedves hölgyek, lányok, asszonyok, királynők, leendő királynők! és anya…”

de, a visszajelzésetek alapján, ez nem mindig sikerül” – folytatták.

„Szóval hölgyek, higgyétek el, nem látjuk a plusz kilókat, nevetőráncokat, és egyéb hibáitokat, amelyeket mindig mondogattok, csak most elfelejtettük, és anya, megmondanád, miért nincs akkor Nemzetközi Helikopter Nap, Páratlan Zokni Nap, Vidám Horgászok Napja és Mindent Megbocsájtok Nap” – hangsúlyozták. A bejegyzés végén pedig minden követőjüknek boldog nőnapot kívántak.

A képösszeállítást alább tekinthetik meg:

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Facebook-oldalán arról is beszámolt, hogy a debreceni lánglovagok még tiramisut is készítettek kolléganőiknek, hogy „még édesebbek legyenek”.

A bejegyzésben arra is felhívták a figyelmet, hogy a finomás sütés nélkül készült:

Videón, ahogy a tűzoltók a konyhában ügyeskednek:

Nyitókép: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Facebook-oldala

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ittésmost
2023. március 08. 20:16
Ez szép volt, Fiúk! És biztos finom is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!