Szoboszlaié a nap jelenete az UEFA szerint (VIDEÓ)

2023. március 28. 10:57

Brillírozott a fiatal támadó.

2023. március 28. 10:57
null

A magyar válogatott 3-0-ra megverte Bulgária nemzeti tizenegyet az Eb-selejtezők első fordulójában. A Puskás Arénában megrendezett találkozón Szoboszlai Dominik csapatkapitány gyönyörű szabadrúgásgólt lőtt, de nem ez volt az egyetlen emlékezetes megmozdulása a fiatal támadónak.

Az UEFA a játéknap jelenetének választotta Szoboszlai egyik cselsorozatát:

Fotó: Robert Szaniszlo / NurPhoto / NurPhoto via AFP

 

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ismeretlen Ismerős
2023. március 30. 16:05
Na, megint megszólalt egy csomó papírzacskó/ vagy, ha úgy tetszik hólipni. Fogadok, ezek a kezdőkörből el sem tudnák rúgni a gólvonalig a labdát, de itt osztják nem létező eszüket. Ahelyett, hogy örülnének a remek eredménynek. Szoboszlai remek teljesítményének, Rossi kiváló szakmai felkészültségének, gyönyörű Puskás Arénánknak. NEM, ezek a puhapcsök csak ajvékolni tudnak.
2023. március 29. 16:42
Figyelj, eleget voltam kinn, hogy tudjam, nem hazugság amiket írnak. Csak ne dicsérd őket, mert nem érdemlik meg. Kleptokrácia....a gurulós bőröndre gondolsz? De az mintha a fényességes nyugaton dívik, nem?
Rocktoberi
2023. március 29. 09:42
Az ilyen jelenetekért érdemes meccset nézni.
2023. március 29. 08:59
Nézd, nem akarok olyannal vitázni, akinek be van kattanva Felcsút és Mészáros. Mert akkor olyanokat kellene írjak neked, hogy Fletó saját cégének minden évben olcsóbban adta az áramot 110 millió forinttal. Ezek után hagyjuk a francba az egészet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!