Orbán: A pedofíliára nincs bocsánat, Magyarországon kell lennie Európa legszigorúbb gyermekvédelmi rendszerének

2023. február 18. 16:33

„Mert a genderpropaganda nem egy jópofa marháskodás, nem egy szivárványos dumcsi, hanem a gyermekeinkre leselkedő legnagyobb veszély!” – jelentette ki évértékelőjében a miniszterelnök.

2023. február 18. 16:33
null

„A pedofíliára nincs bocsánat. A gyerek szent és sérthetetlen” – szögezte le Orbán Viktor szombati évértékelő beszédében

A kormányfő kitért a hét elején, kitört, nagy port kavaró botrányra is. Ismert: az egyik budapesti általános iskola pedagógiai asszisztense azzal dicsekedett a TikTokon, hogy 15 éves fiúszeretője van, és hogy ez nem pedofília, csak efebofília. Továbbá hencegett azzal, hogy nem eshet bántódása, mert olyan szervezetek védik, mint a TASZ, vagy a PDSZ.

Orbán szerint a felnőtteknek meg az a dolga, hogy a gyerekeket bármi áron megvédjék. 

„És nem érdekel bennünket, hogy megbolondult a világ. Nem érdekel bennünket, hogy miféle visszataszító hóbortoknak hódolnak egyesek. Nem érdekel bennünket, hogy Brüsszel mivel mentegeti, magyarázza a megmagyarázhatatlant. Ez itt Magyarország. Itt kell lennie Európa legszigorúbb gyermekvédelmi rendszerének” – jelentette ki a miniszterelnök.

„Mert a genderpropaganda nem egy jópofa marháskodás, nem egy szivárványos dumcsi, hanem a gyermekeinkre leselkedő legnagyobb veszély! Azt akarjuk, hogy hagyják békén a gyermekeinket! Ami sok, az sok. Efféle dolgoknak semmi, de a világon semmi keresnivalójuk nincs Magyarországon” – mondta Orbán, aki segítséget kért az ország minden állampolgárától, szülőktől és nagyszülőktől, hogy ezt a jelenséget kiszorítsák az országból.

Az idézett rész az alábbi videóban az 51. perctől kezdődik.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
RayS
2023. február 23. 01:24
Köszönjük, és el is várjuk a határozott fellépést! Aki pedofil az kerüljön a börtönbe, elmegyógyintézetbe, de semmiképpen sem a gyerekek közelébe!
beobachter1
2023. február 21. 15:32
A PDSZ tagsága hemzseg a buziktól és a pedofiloktól! Még talán belépési követelmén is. Meg kellene tisztítani tőlük!
kecsketenyeszto
2023. február 20. 05:36
Kedves miniszterelnök úr! Ha így gondolja, akkor ne köpje magát szembe amikor pár ezer forintos büntetéssel útjára engedi a büntetés elől kimenekített Kaletát...
-Zsolt-
2023. február 19. 15:12
Magyarországon két pedofil létezik: a Fidesz és a katolikus egyház!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!