Nagy Feró már tűkön ülve várja Orbán évértékelőjét (VIDEÓ)

2023. február 18. 07:17

Nagy Feró biztosan ott lesz a szombati eseményen.

2023. február 18. 07:17
null

Nagy Feró már nagyon várja Orbán Viktor évértékelő beszédét, erről a HírTV-ben beszélt. Személyesen is jelen lesz a zenész, de úgy véli, nem lóg majd ki a sorból.

A Beatrice frontembere mindig is lázadó volt elmondása szerint, ami most sem változott, de újabban a liberális rendszer ellen lázad, igaz, magát liberálisnak tartja. „Mindig a rendszer ellen voltam, most is a rendszer ellen vagyok, de a liberális, európai rendszer ellen.”

Mint arról a Mandiner korábban hírt adott, a kormányfő február 18-án, szombaton tartja évértékelő beszédét, amely a Várkert Bazárban Budapesten lesz Budapesten 15 órától.

Az eseményt a Mandineren élőben követhetik!

Nyitókép: Facebook

Összesen 129 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nabakker
2023. február 20. 08:46
Ó Beatrice, ó Beatrice, legeslegjobb a föld kerekén... !
Maflás
2023. február 18. 20:58
Ez az Feró! Igazi tökös hazafi vagy! Büszkék vagyunk rád, de nagyon!!!!
világbéka
2023. február 18. 19:30
https://www.youtube.com/watch?v=s8hamZaBnq0 magyar ember 12 years ago A magyar lélek hangja, egy vádbeszéddel ér fel a szelíd Dsida eme verse - a megzenésítés pedig drámai! Köszönet érte! 46 szekelynagy 11 years ago Miért nem hallottam, hallottuk ezt sosem, média miért nem játszotta... mekkora dal ez már... Dsida Jenő a fiatalon elhunyt erdélyi költő... és Nagy Feró, itt valami zseniálisan találkoztak, a szándékok, a gondolatok... üdv, SzNG. 88 TheHunpower1 12 years ago Ezeknek az öreg magyaroknak az arcáról MINDENT le lehet olvasni! Nagyon jók a fotók! A múltat, a jelent, a keserves jövőt! Nos, szebb jövőt minden becsületes, jóérzésű magyar embernek! 28 Csaba Bay 11 years ago Gyönyörű a vers és a feldolgozás is! 14 tuyunga egy 12 years ago Annyira szép!!!! Szinte látod, ahogy a szívedből kinyúló két kéz belemarkol a mindenségbe s ott megfogja a jövő reménységét!!! Man Misteryous 12 years ago Nagyon szép szám.Tegnap voltam Beatrice koncerten.Ez a dal is hallható volt élőben.Csodás élmény volt. 9 csakegyvelemeny 12 years ago Mindig is szerettem Ferót és a Ricsét. Ezt a számot is régóta és Disda Jenőt is. De most, hogy újra meghallgattam, megint eszembe jut, hogy mekkorát alkotott Feró a könnyűzenében. Mint szövegíró is kiváló; biztos vannak Nála jobban írók, viszont vannak olyan költeményei, amikért más, hivatásos költő-író az egész életművét odaadná. Nagyon jó zenéket játszanak. Nem szabad fújolni Őket semmiért, már eleget tettek le az asztalra, amivel gondolom nemcsak az én életemet szépítették és határozták meg. 11 István Rindermojzer 11 years ago Légy büszke hogy magyarnak születtél és élj is úgy hogy hogy őseink tanítottak.Egy a haza és egy az isten.papa 26 Reply Miso Miso 13 years ago Kiráz a hideg, nagyon szép, most hallom először! Köszi! 14 Veronika Palosi 12 years ago Gyönyörű!! A fotók is csodálatoasak. Köszönöm, hogy láthattam, hallhattam:) 3 István Tamás 11 years ago Gyönyörű !!! 6 Ervin Kiss 11 years ago Isten vagy Feró!
luxusbatar
2023. február 18. 14:20
Ma este az orvosi ügyeleteken nagy lesz a forgalom...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!