Megtrollkodta egy néni a vegán aktivistákat – „Megkérdezem a karalábét majd” (VIDEÓ)

2023. február 26. 10:38

A nap jelenete!

2023. február 26. 10:38
null

Érdekes jelenet zajlott le a minap vegán aktivisták és egy idős hölgy között.  Azt nem tudjuk, hogy a jelenet hol játszódott le, de a HARC, azaz a Hungarian Animal Rights Corps utcai állatjogi aktivisták közösségének tagjai elegyedtek vitába a nénivel. A HARC tagjai szerint

Azt a kérdést tették fel a néninek, hogy szerinte ugyanaz kettévágni egy karalábét, mint elvágni valakinek a torkát?  A néni elmondta az aktivistáknak, hogy a növényeket is letépi, a kérdésükre pedig azt válaszolta, hogy majd megkérdezi a karalábét. 

 

@act4animals.harc Szerinted ugyanaz kettévágni egy karalábét, mint elvágni valakinek a torkát? #vegán #vegánaktivista #állatok ♬ eredeti hang - Hungarian Animal Rights Corps

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 152 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Crusader
2023. február 27. 22:40
Csak a buzik vegánok...meg a nyamvadt zöld meg lila hajú hülyepicsák.
demeystvan
2023. február 27. 10:41
Kb. Annyi eszük van a veganistáknak, mint egy jó fej karalábénak(ezzel nem megsértve a karalábékat).
Zilizi Gábor
2023. február 27. 07:49
Már csináltatom is a trikót, pulóvert a MAJD MEGKÉRDEZEM A KARALÁBÉT! felirattal. Hehehe :-D
Rókakoma1
2023. február 26. 22:55
A vegánt nyáron arról lehet felismerni hogy tele van szúnyogcsípésekkel , hiszen a szúnyognak is van idegrendszere. A poloskákról és tetvekről nem is beszélve.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!