Megvan a diagnózis Eszenyi Enikő sérüléséről

2023. február 23. 15:21

A művésznő szerdán előadás közben esett el, a Játékszín fotóspróbája félbe is szakadt emiatt.

2023. február 23. 15:21
null

Szilánkos csuklótörést szenvedett Eszenyi Enikő miután a Csodálatos vagy, Júlia! próbáján balesetet szenvedett. A színésznőt megműtötték, a színház közleménye szerint állapota kielégítő, a február 25-re tervezett bemutatót azonban nem tartja meg a Játékszín – számolt be a 24.hu.

A portál szerint Eszenyinek ez lett volna az első budapesti bemutatója a Vígszínházból való botrányos távozását követően. Az egykori igazgató három év után tért vissza a fővárosba, januárban arról posztolt, hogy Szikora János rendezésében visszatér a színpadra Budapesten is.

Nyitókép: Facebook 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nannyó
2023. február 23. 18:36
Jól értem, hogy ő játsza a negyvenes Júliát 62 évesen? Az majdnem egy generációnyi különbség. De lehet, hogy én nem értek valamit... :)
erossvass
2023. február 23. 17:48
Szerintem nem kéne már tovább mocskolni. Olyan, amilyen, mindig is olyan volt. Aztán egyszer nem ment el csápolni egy tüncire. És akkor, onnantól kezdve az addig "barátai" kikezdték. Ennyi a történet. Bár a munkatársai, több között az is, aki meglehetősen bizalmi viszonyban dolgozott neki, évek múltán, kapva az alkalmon még azt is elmesélte, hogy "pattanás volt a művésznő orra hegyén". Ez nyilván sarkítás, de ha valami undorító és gusztustalan volt, akkor az nagyon. Izgalmas kérdés, hogy a mostani munkahelyén ezek után hogyan viszonyulnak hozzá, hogy kiderült, gátlás nélkül tereget, mint egy mosónő... Egyébként nem vagyok sem rokona, sem ismerőse Eszenyinek.
Galsó Atya
2023. február 23. 17:37
Agybaj?
artojan
2023. február 23. 17:29
"Ebcsont beforr"avagy hamarosan "kutyabaja" lesz a művésznőnek ./SYLVIA - Vígszinház / .Ember nem alakított még úgy kutyát, mint Eszenyi ,a kultikus darabban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!