„Erre nem tudnék pontosan válaszolni” – az LMP-s politikus azt sem tudja, hogyan szavazott a parlamentben (VIDEÓ)

2023. február 24. 09:43

Bohár Dániel Hohn Krisztinát kérdezte a gyermekvédelmi törvénnyel kapcsolatban.

2023. február 24. 09:43
null

Bohár Dániel megkérdezte az LMP-s Hohn Krisztinát a pedofil pedagógiai asszisztensről és a gyermekvédelmi törvényről. Az újságíró egy a kis vidóval demonstrálta az ellenzék jelenlegi állapotát.

A politikus szerint teljesen elítélendő az efebofil pedagógiai asszisztens cselekedete. Ezzel szemben viszont nem tudott választ adni arra a kérdésre, hogy annak idején miért nem támogatták a gyermekvédelmi törvényt. Annyit tudott rá válaszolni, hogy „a gyermekvédelmi törvényt mi mindig támogattuk”.

Amikor az újságíró felvetette, hogy mégsem szavazták meg, Hohn Krisztina így reagált:

A politkus azonban nem tudta megválaszolni, hogy mi lehetett az a konkrét része a törvénynek, amely az ellenzék szerint vállalhatatlan lett volna.

A videót ide kattintva tudják megtekinteni.

Nyitókép: Facebook

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nebulo15
2023. február 24. 21:22
Egy ilyen fejjel bíró valakitől reménytelen értelmes választ várni bármire. Ez még a születési dátumára is azt mondaná, "ó hát az nagyon régen volt, nem káptalan a fejem"....
kunfia
2023. február 24. 18:59
"annak idején miért nem támogatták a gyermekvédelmi törvényt" Talán azért, mert orbán bennehagyta a 14 éves gyerekek felnőttel szexelési jogát beleegyezéssel. Itt egy kérdés van, büntethető annak alapján a pedofil állat, vagy sem? Nem? Akkor mire jó azon kívül, hogy Orbán lánya kiskorú volt akkor, amikor Orbán 14 éves kortól engedte a felnőttel való szexet?
Ohel
2023. február 24. 16:41
Azt se tudják mikor, miért nyomják meg a gombot. Milyen képviselő az ilyen? Ha képvisel is valakit biztos nem minket.
nempolitizálok
2023. február 24. 15:37
Zöldnek álcázott ostoba paprikajancsi. Miért érdekelné, megszavazza amit mondanak neki. Azért nem fizetik, hogy meg is jegyezze. Ez a libbant tetü amúgy magyarország megszállását is kb. ugyanígy szavazná meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!