AK: Zakatol a nyílt társadalom hálózata által finanszírozott „civilek” uniós forrásokkal megtámogatott agymosása

2023. február 21. 11:47

Az intézet levezeti, hogyan függenek össze az elmúlt hetekben napvilágra került, iskolákban elkövetett cselekmények és a civil szervezetek által végzett érzékenyítés.

2023. február 21. 11:47
null

Sajnos nincs mit csodálkozni azon, hogy egyes nevelők, tanárok súlyos bűncselekményeket követnek el és nem is érzik undorító tetteik súlyát. Évek óta trenírozzák, képzik, kiadványokkal látják el őket a nyílt társadalom finanszírozta szervezetek, hogy „bújjanak elő”, „mutassanak példát” a gyerekeknek, „vállalják fel” legkülönfélébb szexuális orientációjukat, és aktívan segédkezzenek „az előítéletek lebontásában” – írja legfrissebb Facebook-posztjában az Alapjogokért Központ az elmúlt hét híreire utalva.

A nyílt társadalom hálózata által finanszírozott „civilek” uniós forrásokkal megtámogatott évtizedes agymosása mindeközben zakatol. Ezek a szervezetek – pl. a Háttér Társaság a Melegekért – „genderérzékenyítő” (agymosó) kiadványokkal, képzésekkel árasztják el az iskolák környékét, megkerülve a gyermekvédelmi törvényt. Például a Háttér egyik, Európai Bizottság által támogatott, „LMBT érzékenyítő képzés” c. füzete arra biztatja a nevelőket, hogy „bátran, természetesen vállalják fel identitásukat” – bármi legyen is az. Igen, ez az az Európai Bizottság, mely egyébként is százmillióval szponzorálta az elmúlt években fenti szervezetet - és amely lényegében a gyermekvédelmi törvény miatt nem hajlandó megnyitni a Magyarországnak egyébként járó brüsszeli forrásokat – teszik hozzá. 

Érvelésük alátámasztásául idéznek a Háttér Társaság „Melegség és megismerés" c. programjának „LMBT érzékenyítő képzés – oktatás” című kiadványából, amelyben arra bátorítják a tanárokat, hogy az „identitásukat bátran vállalják fel” a gyerekek előtt, hiszen így „referenciaszeméllyé” lehetnének számukra: „Ma Magyarországon nagyon kevés tanár vállalja föl nyíltan LMBT identitását az intézményekben, mert nagyon sok tudatlanságból fakadó előítélet kapcsolódik a >>meleg pedagógus<< képéhez. Pedig az LMBT diákok számára nagyon jó lenne, ha az identitását bátran vállaló, a melegséget, transzneműséget természetesként megélő nevelőket látnának példaként, akik referenciaszemélyek lehetnének számukra” – olvasható a szövegben.

„Összenő, ami összetartozik – mi viszont nem adjuk a gyerekeinket, ezt soha nem látott többség, 3,7 millió ember erősítette meg a tavalyi népszavazáson. A pedofíliára nincs bocsánat, a genderpropaganda pedig nem egy jópofa szivárványos dumcsi, hanem a gyerekeinkre leselkedő legnagyobb veszély!” – szögezik le a jobboldali think-thank munkatársai.

Nyitókép: illusztráció. Fotó: MTI/Balogh Zoltán 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Újjáélesztett Dodó
2023. február 21. 12:34
Jusson mindenkinek kenyér az asztalára, meg tudjon hol megmosakodni, s közben a bolygó is maradjon meg.
csakirok
2023. február 21. 12:05
Nahát, ha az én gyerekemmel tették volna, valószínűleg a ,Köpök a sírodra' film serrifjének a sorsára juttatnám az illetőt.
Szabó A. Imre
2023. február 21. 12:05
Remek! Most már tudjuk, hogyan járultak hozzá a buziszervezetek az iskolai buziságjárványhoz, már csak azzal tartozik az Alapjogokért Központ, hogy megfogalmazza azt is, a kormány mit mulasztott el, hogy elejét vegye és mit kell tennie, hogy véget vessen annak.
NERbot
2023. február 21. 12:02
Minden olyan civil szervezetet be kell tiltani, ami nem az orbánizmus eszméjének népszerűsítésén és az orbánszexualitás terjesztésén munkálkodik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!