Az amerikai, holland, ír, kanadai, svájci, norvég nagykövettel állunk ki a gyűlöletpropaganda ellen

2023. január 25. 14:30

Mert a szeretet az szeretet, és a család az család.

2023. január 25. 14:30
null
Szabó Tímea
Szabó Tímea

„Ma a parlament Sokszínű Magyarországért csoportja fogadta többek között a fotón is látható amerikai, holland, ír, kanadai, svájci, norvég, japán, mexikói és számos más nagykövetet abból a célból, hogy közösen álljunk ki a családok egyenlősége, a szexuális kisebbségek védelme mellett, és a gyűlöletpropaganda ellen. Mert a szeretet az szeretet, és a család az család.

Mindenkinek joga van szabadon, félelem és diszkrimináció nélkül élni hazánkban is, ahogy a többi uniós jogállamban és Európán kívüli demokráciákban. A külföldi képviseletek jelenléte üzenet mindenkinek: az emberi jogok tiszteletben tartása nem alku tárgya, ebben teljes az egység.

A Párbeszéd zöld pártként egyszerre tartja fontosnak a megélhetési- és energiaválsággal ill. a klímaváltozással kapcsolatos problémák kezelését, és a kisebbségek védelmét. Senkit nem hagyunk az út szélén, és nem hagyjuk, hogy a kormány gyűlöletkampányának céltáblája legyen!”

Összesen 177 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mag Ányos
2023. január 28. 15:03
Én csak azon csodálkozom, hogy azt hiszi, hogy ezeket szavazatokra lehet váltani.
syphax
2023. január 27. 17:31
szabó timi EGY VARACSKOS DISZNÓ.
syphax
2023. január 27. 13:52
Kapd be AZ APÁD FASZÁT SZABÓTIMI.....kisanyám!
SzabóGéza
2023. január 26. 16:03
CIA Timi!!! Szép ez a CIA-s családfa!!! Mutasd be a többieket is!:))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!