Izraeli konzervatív politikai vezetővel tárgyalt Orbán Viktor

2023. január 19. 12:09

A miniszterelnök a Karmelita kolostorban fogadta Amiad Cohent, a Tikvah Fund Israel ügyvezető igazgatóját.

2023. január 19. 12:09
null

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön a Karmelita kolostorban fogadta Amiad Cohent, a Tikvah Fund Israel ügyvezető igazgatóját – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

 A konzervatív politikus az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség meghívására érkezett Magyarországra, de látogatásának célja a Mathias Corvinus Collegium (MCC) munkájának megismerése, valamint a magyar-izraeli jobboldali kapcsolatok erősítése is oktatási és publikációs területen. Orbán Viktor és Amiad Cohen megbeszélésén részt vett Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumi elnöke is – mondta Havasi Bertalan.    

A Tikvah Fund egy konzervatív, Manhattanben bejegyzett, Izraelt és a zsidó konzervatívokat támogató nonprofit alapítvány. Izraeli leányvállalata, a Tikvah Fund Israel elsősorban a konzervatív szellemiségű oktatás megteremtésével, könyvek fordításával, és a következő konzervatív politikusi generáció kinevelésével foglalkozik. 

(MTI)

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rák úr
2023. január 19. 16:31
Ez nem tárgyalás volt. Idejött a zsidó, és közölte az izraeli elvárásokat Orbánnal. Ő meg nem győzött helyeselni. Ez a kritikátlan zsidóseggnyalás lesz a Fidesz végzete.
Don Tommasino
2023. január 19. 16:01
Amiad Cohent nagyon tehetséges ember, biztos nagy érdeklődéssel olvassa Gábor György bölcs írásait, aki az Országos Rabbiképző – Zsidó Egyetem tanszékvezető egyetemi tanára.
NDAP1945
2023. január 19. 14:47
Ha látná ezt Horthy elhanyna magát, zsidóknak nyalni
Dobrevita
2023. január 19. 14:32
Bizonyára azért, mert antiszemita... mármint az izraeli konzervatív politikai vezető. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!