Gyurcsány: Az Orbán nevű böszmeségeket gondol, beszél

2023. január 08. 10:45

Szerinte létezik más út, ezt az utat pedig DK-nak hívják.

2023. január 08. 10:45
null

Gyurcsány Ferenc újabb Facebook-poszttal jelentkezett, és természetesen ezúttal is Orbán Viktorról írt. Mint fogalmazott, 

Hozzátette, „a nagyotmondás nem takarja el az alkalmatlanságot, a teljesítmény nyilvánvaló hiányát”

Gyurcsány szerint így lenne jó: DK

A volt miniszterelnök kifejtette, hogyan lehetne jó: „az az ország lesz erős, melynek polgárai sok nyelvet beszélnek, értik a tudomány, a művészet nyelvét, nyitottak mások véleményére, kultúrájára, élen járnak a digitalizációban. Erős országhoz tisztességes, átlátható, felelősen gazdálkodó, számonkérhető kormány kell. Szabad sajtó, független igazságszolgáltatás. Magyarország kormánya ma mindennek az ellenkezőjét erőszakolja ránk.

Hozzátette: „Van más út. Demokratikus Koalíciónak hívják.”

Nyitókép: Mátrai Dávid/Mandiner

Összesen 292 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kovsa
2023. január 08. 17:14
Tisztelt Szerkesztők, valamit, már megint, nem értek. Önök miért csinálnak reklámot ennek az embernek. Miért idézik az írásait, mindenféle kritika nélkül? Az rendben van, hogy szemlézik, de ez csak akkor előremutató, ha az agymenéseit mondatról-mondatra szétszedik és rámutatnak, hogy mekkora blődségeket vetett "papírra". Pl.: a "kormányfő szerint akkor leszünk regionális középhatalom, ha nem leszünk része a nyugati világnak”. Ilyent senki nem mondott, de még csak nem is gondolt. Magyarország mindig a nyugati világ része volt, van és lesz. (Na jó, a kommunisták, köztük Gyurcsány, megpróbálták eltávolítani a nyugattól, de nem igazán sikerült nekik. Szerencsére.) De az is igaz, hogy törekednünk kell a keleti kapcsolataink fenntartására és javítására. Ez a gazdasági érdekünk. Szerintem. Szóval. Szemlézni, szétcincálni, cáfolni! (Mindenütt, ahol hülyeséget ír. Van belőle jócskán.)
zakar zoltán béla
2023. január 08. 17:00
BORzsuá
p laci 51
2023. január 08. 16:58
Pesszimista: ennél már nincs lejjebb. Optimista: dehogynem!
remi
2023. január 08. 16:39
Ahogy nézem a gyurcsótányi nevű alkesz kommunista féreg már napi 24 órán keresztül picsarészeg, de az etanol mellé már valami ütősebbet is használ. Ópiátra mutatnak a jelek, esetleg hóra. De már a cracket se zárnám ki élből. Az biztos, hogy a xanaxra ráinni ehhez már kevés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!