Ilyen volt 2023 első kormányülése (VIDEÓ)

2023. január 11. 21:01

Orbán Viktor egy videós összefoglalót is megosztott a tanácskozásról.

2023. január 11. 21:01
null

Az ünnepek után visszatér az élet a Karmelita falai közzé is. Orbán Viktor miniszterelnök szerdán több bejegyzésben is beszámolt arról, hogy az idén első alkalommal ültek össze a miniszterek.

A kormányfő úgy fogalmazott: „A veszélyek korába léptünk. A járvány után a háborúval és a nyomában járó gazdasági- és energiaválsággal kell megküzdenünk”.

Majd kiemelte és egyben kijelölte a kormánynak a 2023-as főbb irányvonalakat is:

„A nagy céljainkat azonban ebben a helyzetben sem adjuk fel:

„Hajrá, 2023!” – zárta gondolatait a miniszterelnök.

A videós összeállításban többek között az látható, ahogy a tárcavezetők megérkeznek az ülésre, eszmét cserélnek egymással, majd a munka azután veszi kezdetét, mikor belép a terembe Orbán Viktor, aki „Jó reggelt, fiatalok!” köszönéssel üdvözli a megjelenteket.

A felvételt alább tekinthetik meg:

Nyitókkép: Orbán Viktor Facebook-oldala

 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2023. január 13. 00:17
A hazaáruló ellenzéket, és a tudatlan tanár-diák birkacsordájukat még nem is említettem.
brekker
2023. január 13. 00:15
Mi meg megint a rossz oldalon állunk. A "vonakodó csatlós". De majd a "csodafegyver" a 2024-es választások! A seggfej nyugatiak ugyanúgy leszavaznak a seggfej mostaniakra. Nehéz lesz innen szabadulni, az összeomlást még elhúzhatják rutinosan évekig.
brekker
2023. január 13. 00:07
A szerbeknek addig jó, amíg nem eu tagok, negyedáron kapják a gázt. Nem is nagyon akarnak most már csatlakozni, többet vesztenének, mint amennyi transzfer az eu-tól menne nekik.
brekker
2023. január 13. 00:02
Nevetséges, hogy egy kínálat nélküli játéktőzsde határozza meg a hosszú távú szerződések árát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!