„Foglalod a kurvanyádat!” – közös performansszal jelentkezett Pankotai Lili és noÁr (Videó!)

2022. december 03. 21:23

A pedagógustüntetésen együtt léptek a színpadra, közös előadásukból azt is megtudhattuk, hogy „a nemzetben van a hiba”.

2022. december 03. 21:23
null

Egy Facebookra felkerült videó tanúsága szerint Molnár Áron és Pankotai Lili is felszólalt a szombat esti pedagógustüntetésen, méghozzá egy közös műsort adtak elő.

A rövid, másfél perces videóban szinte minden látható és hallható, amit megszokhattunk a két aktivistától: pedagógussztrájkra aktualizált idézet Petőfitől, hibásan Széchenyinek tulajdonított gondolatok, amely szerint „ha egy hitvány kormány huzamosabb ideig marad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba”, de „kispista” példája is előkerül, aki nem meri megmondani, hogy „amúgy azt a fiút szereti a szomszéd faluból”.

A videót alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Facebook

Összesen 287 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brandon the great Negro
2022. december 06. 08:14
A nyolcvanas-kilencvenes években akit nem vettek fel rendes felsőoktatási intézménybe - az igazán elhivatott tíz százalékon túl, azoknak tisztelet - az ment pedagógusnak.
syphax
2022. december 05. 21:48
Pregnáns IGÉNYTELENSÉG, LINKSÉG, SZÓSZÁTYÁRKODÓ OLCSÓ PATTANÁSOSKÉPŰ-KAMASZ SZEREPLÉSVÁGY...INGYEN...: OLCSÓJÁTÉK HÜLYEGYEREKEKNEK.....
mokány
2022. december 05. 18:02
Az Európát gyarmatosító futtatói felé nem köp .
mokány
2022. december 05. 18:00
Noch nicht beszarren .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!